STANKOVIĆ NE ŽELI DA RIZIKUJE! "Ima par igrača koji se žale na lakši zamor ili povredu" (VIDEO)
Dejan Stanković na konferenciji za novinare, Foto: FK Crvena zvezda

izjava pred utakmicu!

STANKOVIĆ NE ŽELI DA RIZIKUJE! "Ima par igrača koji se žale na lakši zamor ili povredu" (VIDEO)

Trener Crvene zvezde pomenuo je i moguće izvođenje jedanaesteraca

Objavljeno: 20:41h

Fudbaleri Crvene zvezde u sredu od 18 časova i 30 minuta igraju sa ekipom Novog Pazara u okviru polufinala Kupa Srbije, a šef stručnog štaba Dejan Stanković, kao i njegovi puleni spremno dočekuju sutrašnji meč.

- Što se tima tiče, napravićemo neku rotaciju sigurno, ima momaka koji su spremni i orni da igraju, kao i svi ostali, ali videćemo danas posle treninga sitne detalje. Ima par njih koji se žale na lakši zamor ili povredu, ne verujem da ću rizikovati sa njima, ali sačekajmo još malo. San svakog trenera je da mu ekipa "otvori" meč na početku, ali ovo je nokaut faza takmičenja i utakmica se igra 90 minuta. Da li ćemo rivala "slomiti" na početku, sredini ili kraju nije toliko važno, ali prolazak u finale jeste - počeo je Stanković.

Trener Crvene zvezde pomenuo je i moguće izvođenje jedanaesteraca.

- Svaki dan treniramo, vežbamo penale, slobodnjake, prekide i svakakve situacije koje mogu da nam donesu boljitak. Ako dođe do penala, imaćemo spremne izvođače.

Pred prethodnu utakmicu sa Radničkim, Dejan Stanković je iskazao veru u to da će Ohi postići gol, a i pred ovaj meč je imao je samo reči hvale za norveškog napadača.

- "Tipovao" sam na Ohija, jer verujem u njega. Svi verujemo u njega, jer je dostupan i lojalan grupi. Dođe momenat napadačima da ih neće gol, nisu u ritmu i slično, a Ohiju je trebalo malo vremena da se vrati. Očekujem efikasnost od svih koji budu igrali.

U finalu Lige Evrope igraće Ajntraht iz Frankfurta i Glazgov Rendžers, dobro poznat rival.

- Niko me iz Ajntrahta nije kontaktirao, ali verovatno su gledali naše mečeve, analizirali. Biće to dobro finale, ostaje žal, ali idemo ka novim ciljevima - zaključio je Stanković.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.