PLAVŠIĆ KAO DEKI: Prvenac bivšeg Zvezdaša za slaviju je GOLČINA sa 35 metara! (VIDEO)
Srđan Plavšić, Foto: Printscreen/Sport Klub

prvo pa muško

PLAVŠIĆ KAO DEKI: Prvenac bivšeg Zvezdaša za slaviju je GOLČINA sa 35 metara! (VIDEO)

Srđan Plavšić je ovim golom podsetio na onaj koji je u Ligi šampiona kao član Intera protiv Šalkea dao sadašnji trener Zvezde

Objavljeno:

Fudbaleri Slavije iz Praga su ostali u šampionskoj trci sa Viktorijom Plzenj posle ubedljive pobede na domaćem terenu protiv ekipe Slovačkog (3:0), a između ostalog za taj trijumf mogu da zahvale nekadašnjem igraču Crvene zvezde, Srđanu Plavšiću.

On je u 29. minutu utakmice postigao spektakularan gol koji je podigao čitav stadion na noge. Sa oko 35 metara uhvatio je golmana u situaciji kada je ovaj istrčao sa gola kako bi otklonio opasnost, pokušao je da ga lobuje volej udarcem iz prve i - uspeo je!

Lopta je dugo bila u vazduhu pre nego što je konačno pala u blizini gol-linije i odbila se u mrežu. Sve je izgledalo spektakularno, a Srđan je ovim golom podsetio na onaj koji je u Ligi šampiona kao član Intera protiv Šalkea dao Dejan Stanković, sadašnji trener crveno-belih.

Plavšić, nekadašnji Zvezdin "atomski mrav" pokazao je tako da i dalje u sebi ima dosta kvaliteta. Njemu je ovo bio prvenac za Slaviju, nakon što je ove sezone prešao u tim iz ljutog gradskog rivala, Sparte u kojoj je boravio od 2017. godine, a posle čega je dobijao čak i mnogobrojne pretnje od navijača ovog kluba.

Ova pobeda dala je Slaviji nadu da bi do kraja možda i mogla da se izbori za prvo mesto na tabeli, pošto ima dva boda manje od Plzenja uz dva kola do kraja.

Problem je što vodeći tim ima daleko lakši posao do kraja prvenstva, pošto igra sa dve ekipe bez motiva - Ostravom i Hradec Kralovim, dok ekipu iz češke prestonice čeka Ostrava u gostima i gradski derbi sa Spartom, koja će sigurno ići "na nož", ako rivalima bodovi budu značili.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.