DA LI PREPOZNAJETE OVOG MOMKA? Sa 17 je izgledao kao STARAC - Kojim trikom danas izgleda kao dečkić? (FOTO)
Džozef Minali, Foto: instagram/minalajosephmarie

mislilo se da ima 40+

DA LI PREPOZNAJETE OVOG MOMKA? Sa 17 je izgledao kao STARAC - Kojim trikom danas izgleda kao dečkić? (FOTO)

Ima fudbalera čije ime u svetu fudbala postaje poznato preko noći, a ne zbog tako uspešne karijere ili vrhunskih izdanja.

Objavljeno: 10:48h

U ovu grupu fudbalera spada čovek za kojeg je čuo praktično svaki ljubitelj fudbala, a danas ga, posle drastične promene, čini se malo ko prepoznaje.

Bila je 2014. godina kada niko nije verovao da Džozef Minali zbog svog izgleda ima 17 godina, pošto je već izgledao kao tridesetogodišnjak.

Govorilo se da Minala ima čak 41 godinu, što je malo neverovatno, ali s obzirom na njegov tadašnji izgled, to svakako nije nemoguće.

Kamerunac je tada bio fudbaler Lacija koji je čak morao da dokaže da Minale ima 17 godina i da je rimskom klubu pretio sudski postupak. Tada se pokazalo da godine ovog veziste nisu lažne, pa je ostao u redovima nebesko plavih gde nije ostavio traga i uglavnom je igrao na pozajmicama, a poslednji ozbiljniji angažman imao je u Kini.

Ove sezone je igrao za italijanskog trećeligaša Lukezea sa 3 gola i asistencijom uz 20 nastupa.

Njegova sezona je već završena pošto je Lukeze eliminisan u plej-ofu. Po završetku sezone, ovaj 25-godišnjak je odlučio da posebnu pažnju posveti svom izgledu i odlučio je da promeni izgled.

Naime, Minala je raspustio kosu, zavezao pletenice u afričkom stilu i sada je većini definitivno neprepoznatljiv.

1 / 2 Foto: Profimedia

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.