SKANDAL! Pike ZGRNUO milione, pa iskompromitovao Đokovića!
Đerar Pike i Novak Đoković, Foto: EPA/Marta Perez, EPA/Jason Snezes

o čemu priča ovaj čovek?

SKANDAL! Pike ZGRNUO milione, pa iskompromitovao Đokovića!

Štoper Barselone potegao pitanje sukoba interesa, pa umešao Novaka Đokovića

Objavljeno:

Fudbaler Barselone Đerar Pike se našao na udaru medija i javnosti u Španiji kada su procurile audio poruke koje je slao predsedniku Fudbalskog saveza Španije Luisu Rubialesu, povodom organizacije Superkupa Španije u Saudijskoj Arabiji.

Sada je štoper progovorio po prvi put o tom slučaju i ističe u razgovoru za "Lekip" da nema šta da krije i da je jedini oštećeni on pošto su mu objavljene privatne audio poruke.

- Nemam šta da krijem, sve je legalno. Onda je tu pitanje sukoba interesa. Za mene ga nema. Jedina protivzakonita stvar je to što je neko pristupio privatnim glasovnim porukama i pustio ih u medije.

Đerar Pike
Đerar Pikefoto: Profimedia

Pikea su optuživali za sukob interesa, jer je igrač Barselone, a njegova firma Kosmos je posredovala u tome gde će igrati, zbog čega je dobio proviziju. On ističe da ne vidi ništa sporno, a navodi i primer Novaka Đokovića.

- Teniski turnir u Beogradu pripada Đokoviću, ali to ne znači da on osvaja ili da ga sudije favorizuju. Ovakva situacija je sve češća u sportu. I biće ih sve više, jer je sve više sportista poput mene, koji ulažu u sport pre odlaska u penziju - poručio je Pike.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.