TRENER ZVEZDE ZABRINUT! Dva problema muče Stankovića pred meč sa Radničkim!
Dejan Stanković, Foto: Espreso/ Miloš Dreković

nema sjajne vesti!

TRENER ZVEZDE ZABRINUT! Dva problema muče Stankovića pred meč sa Radničkim!

Trener Crvene zvezde ne može da računa na sve igrače u nastavku plej-ofa

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17 časova na svom terenu dočekuju niški Radnički u okviru petog kola plej-ofa Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Dejan Stanković kaže da njegov tim mora da bude skoncentrisan svih 90 minuta.

- Kada nam dolazi ekipa koja nema takmičarski motiv, može da bude izuzetno opasna. Pričali smo o prethodna dva meča koje smo odigrali sa Radničkim na našem terenu, i gde smo stvorili dosta šansi, ali ih nismo realizovali- izjavio je Stanković.

Stanković je dodao i da su se ti "promašaji vratili na gostovanju u Nišu", kada je Zvezda ubedljivo slavila.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport

- Očekujem jak defanzivan blok, tranziciju, kontru i polukontru. Moramo biti spremni i skoncentrisani svih 90 minuta - rekao je on.

Trener Zvezde je rekao da još uvek nije siguran da li će Ivanić i Sanogo moći sutra da zaigraju.

- Ivanić je preskočio samo jedan takmičarski meč. Danas imamo trening i videćemo šta je sa njim. Sanogo je dva dana imao temperaturu, ali se nadam da će danas raditi sa ekipom. Videćemo kako se osećaju, i na osnovu toga doneti odluku - izjavio je Stanković.

Mirko Ivanić
Mirko Ivanićfoto: Starsport©

Stanković smatra i da se "napredak vidi kod svih u timu" i da on kao "mlad trener" oseća "privilegiju i ponos" što radi u Crvenoj zvezdi.

- Imam iza sebe stabilan klub, fenomenalan stručni štab i momke koji su iz dana u dan sve bolji. Jedan sklop i jedna celina, koja obećava i za budućnost - rekao je trener crveno-belih.

Stanković se osvrnuo i na partije koje pruža Aleksandar Katai i rekao da je on igrač "na kog može uvek da se osloni" i da "radi za ekipu svih 90 minuta". Stanković je dodao i da smatra da Katai "zaslužuje da ponese titulu najboljeg igrača lige".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.