SVE JE TO ZVEZDA! Novi poziv navijačima da dođu na stadion! (VIDEO)
Delije, Foto: Espreso/ Miloš Dreković

ZANIMLJIV GRAFIT!

SVE JE TO ZVEZDA! Novi poziv navijačima da dođu na stadion! (VIDEO)

Utakmica protiv Radničkog iz Niša igra se u subotu od 17 časova

Objavljeno: 18:32h

Fudbalski klub Crvena zvezda pozvao je navijače na prvenstveni meč protiv Radničkog iz Niša. Crveno-beli ukoliko slave na svim mečevima do ponovo će postati sšampioni. Prve prepreka su gosti iz južnog dela Srbije.

Navijači Crvene zvezde su se povodom ove utakmice ponovo organizovali da animiraju što više ljudi da dođe na utakmicu, pa su tako u Beogradu osvanuli plakati sa pozivom na kojima je prikazana nekadašnja maskota Zvezde - Zvezdan Zvezdanić, koji gleda na sat uz poruku "odbrojavanje je počelo".

Sada se pojavio i jedan zanimljiv grafit kojim se navijači pozivaju na meč protiv Radničkog iz Niša.

- Ljubav, tradicija, porodica, kućno vaspitanje - sve je to Zvezda - napisano je na grafitu.

Zvezda i Radnički su do sada odigrali 118 utakmica. Trijumfovali su crveno-beli 80 puta, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je 17 puta Radnički izlazio kao pobednik uz ukupnu gol razliku od 245:86 u korist domaćeg tima na predstojećem meču. Prvi meč Crvena zvezda i Radnički iz Niša su odigrali 18. novembra davne 1951. godine kada je Crvena zvezda savladala “Meraklije“ rezultatom 2:0.

Poslednji duel tima iz prestonice Srbije i ekipe iz Niša u domaćem prvenstvu je odigran 2. aprila ove godine na gostujućem terenu, a Zvezda je slavila ubedljivo rezultatom 5:1.

Utakmica Crvena zvezda - Radnički Niš igra se u subotu od 17 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.