"ODBROJAVANJE JE POČELO" - Beograd osvanuo oblepljen plakatima navijača Zvezde! (FOTO)
Plakati navijača Crvene zvezde, Foto: Twitter/FK Crvena zvezda

poziv delijama

"ODBROJAVANJE JE POČELO" - Beograd osvanuo oblepljen plakatima navijača Zvezde! (FOTO)

Na sad već uobičajen način "Delije" su pozvale na seldeći meč fudbalera

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 17 časova na stadionu "Rajko Mitić" igraju meč Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša, a pobeda bi ih dovela na korak od pete uzastopne titule.

Navijači Crvene zvezde su se tim povodom ponovo organizovali da animiraju što više ljudi da dođe na utakmicu, pa su tako u Beogradu osvanuli plakati sa pozivom na utakmicu.

Na njima je prikazana nekadašnja maskota Zvezde - Zvezdan Zvezdanić, koji gleda na sat uz poruku "odbrojavanje je počelo".

Prvotimac Zvezde, Slavoljub Srnić, takođe je lično pozvao navijače da u što većem broju dođu da podrže ekipu u borbi za titulu.

- Naši navijači su neverovatni. Imamo tu privilegiju da i kada smo gosti, dođu u ogromnom broju na tribine i naprave atmosferu kao da smo domaćini. Mnogo nam je lakše i lepše da igramo kada čujemo njihovu pesmu. Ne sumnjam da će ih doći što više u subotu, a želeo bih i lično da ih pozovem da ispune tribine protiv Radničkog i na taj način nam pomognu da ostvarimo novu pobedu. Jedva čekamo utakmicu, maksimalno smo fokusirani da u finišu sezone budemo najbolji - rekao je Srnić.

Podsetimo, Zvezda ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan, ima sve u svojim rukama, pa čak ima mogućnost da u poslednja tri kola ima i jedan remi, jer ima bolji međusobni skor od večitog rivala.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.