GVARDIOLA "UBIJEN U POJAM": Nismo izdržali do kraja...
Pep Gvardiola, Foto: EPA/Juanjo Martin

pali pod pritiskom

GVARDIOLA "UBIJEN U POJAM": Nismo izdržali do kraja...

Siti se okreće Premijer ligi i nastavlja borbu sa Liverpulom za šampionsku titulu

Objavljeno:

Trener fudbalera Mančester sitija, Pep Gvardiola, izjavio je da njegova ekipa "jednostavno" nije bila "dovoljno dobra" da bi se plasirala u finale Lige šampiona.

Siti je u revanš meču polufinala poražen u gostima od Real Madrida sa 1:3, i eliminisan ukupnim rezultatom 5:6.

- Bili smo blizu, ali na kraju nismo uspeli. Odigrali smo lošije prvo poluvreme, ali nismo bili kažnjeni. Nakon što smo postigli gol bili smo bolji. Pronašli smo svoj ritam i igrači su se osećali prijatno na terenu, ali nismo izdržali do kraja - rekao je Gvardiola, a preneo BI Bi Si (BBC).

Pep Gvardiola
foto: EPA/Peter Powel

Real Madrid je do preokreta stigao golovima Rodriga u sudijskoj nadoknadi vremena, a prolaz dalje je obezbedio golom Benzeme iz penala u prvom produžetku.

- Fudbal je nepredvidiv. Pred kraj meča Real je zaigrao sa dosta igrača ispred i u našem šesnaestercu. Nismo najbolje odgovorili na to. Nismo se snašli, i moramo to da prihvatimo. Nismo dobro odigrali, ali to je i normalno u polufinalu. Igrači osećaju veliki pritisak - rekao je Gvardiola.

Mančester siti se okreće Premijer ligi i nastavlja borbu sa Liverpulom za šampionsku titulu. Trenutno Siti ima bod prednosti u odnosu na Liverpul, a do kraja šampionata ostalo je još četiri kola da se odigra.

Redsi mogu do istorijskog poduhvata jer sem borbe za PL i LŠ, već su osvojili FA i Liga kup Engleske.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.