ZADIVLJUJUĆE: Prevario osoblje hotela da je igrač PSŽ-a! 3 dana koristio PUN PANSION! Sad ga hrane u zatvoru...
Dres PSŽ-a, Foto: Profimedia

nije lepo, ali kapa dole

ZADIVLJUJUĆE: Prevario osoblje hotela da je igrač PSŽ-a! 3 dana koristio PUN PANSION! Sad ga hrane u zatvoru...

28-godišnji muškarac je i ranije imao problema sa zakonom

Objavljeno:

Francuski sud doneo je osuđujuću presudu u slučaju prevaranta koji je glumeći fudbalera Pari Sen Žermena iskoristio besplatan smeštaj!

Jedan 28-godišnji muškarac je i ranije imao problema sa zakonom, a sada mu je sud dodelio dva meseca zatvora i novčanu kaznu jer se predstavljao kao fudbaler PSŽ-a, sve s ciljem da dobije besplatan smeštaj u jednom hotelu.

Neobična situacija dogodila se na gostovanju PSŽ-ovih juniora Klub Atletiku na Gambardela kupu u gradu Lizijeu koji je organizovan od strane Francuskog fudbalskog saveza za mlade timove.

Dolazak igrača u trenerkama PSŽ-a izazvao je veliku pometnju u ovom gradiću, a to je pokušao da iskoristi 28-godišnjak koji se pojavio u hotelu u kom su prenoćili igrači tima iz Pariza.

Zavarao je osoblje hotela tvrdeći da je jedan od igrača PSŽ-a i da želi da iznajmi sobu. Nisu odmah shvatili da je reč o prevarantu i on je čak tri dana proveo uz ful pansion - doručak, ručak i večeru.

Tek prilikom odjave od čoveka je zatraženo da dâ kontakt broj svog menadžera. Dok su čekali da to učini, prevarant je smislio niz brojeva za koje se pokazalo da nisu tačni. Hotelsko osoblje je onda obavestilo policiju.

Na kraju mu je lokalni sud izrekao zatvorsku kaznu od dva meseca, a mora i da plati 227,40 evra. Novac će otići upravi hotela, a 28-godišnji prevarant će ponovo iza rešetaka. Bar će imati smeštaj...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.