SPREMA SE BOMBA NA LETO: Ronaldo napušta Mančester i ide u drim-tim! (FOTO)
Kristijano Ronaldo, Foto: EPA/PETER POWELL

povratak na mesto uspeha!

SPREMA SE BOMBA NA LETO: Ronaldo napušta Mančester i ide u drim-tim! (FOTO)

Obeštećenje koje bi Real trebalo da plati u eventualnom transferu sigurno ne bi predstavljalo problem za realizaciju

Objavljeno: 14:11h

Kristijano Ronaldo, najbolji strelac u istoriji Real Madrida, mogao bi da se vrati u "kraljevski" klub već na leto. I šanse nisu male.

Kako prenosi britanski "Miror", Real ima želju da obnovi saradnju koja je donela mnogo uspeha u prošlosti madridskom velikanu.

Ronaldo je u Mančester junajted stigao na leto 2021. godine, kada je na klupi tog tima sedeo Ole Gunar Solšer. Zatim je stigao Ralf Rangnik, a njega će naslediti Erik Ten Hag. Upravo dolazak Holanđanina mogao bi da utiče na Ronaldovu minutažu i to je jedan od razloga koji bi Portugalca mogao da vrati u Real Madrid.

Junajted nije uspeo da se plasira u Ligu šampiona, a i plasman u Ligu Evrope je pod velikim znakom pitanja, a najveće evropsko takmičenje bez Ronalda bi definitivno bilo nezamislivo.

Realova prva želja za letnji prelazni rok svakako je Kilijan Mbape, ali iako se u jednom trenutku činilo da je to gotov posao, pariski klub čini sve da zadrži svog najboljeg igrača. Tako su u Madridu morali da razmišljaju o alternativi, a bolje alternative od Ronalda svakako da nema.

Koliko navijači obožavaju Portugalca dovoljno govori činjenica da su skandirali "Kristijano" pred početak utakmice sa Espanjolom na kojoj je Real obezbedio 35. titulu u istoriji.

1 / 3 Foto: EPA/Peter Powell

Ronaldo je Real napustio 2018. godine, nakon čega je tri sezone nosio dres Juventusa. Njegov aktuelni ugovor sa Mančester junajtedom ističe na leto 2023. godine, ali obeštećenje koje bi Real trebalo da plati u eventualnom transferu sigurno ne bi predstavljalo problem za realizaciju transfera.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.