PRIMAMLJIVA PONUDA! Fudbalski teren menja za učešće u rijalitiju!
Majk Din tokom utakmice Premijer lige, Foto: EPA/Catherine Ivill

NAVJIAČI SU GA dosta kritikOVALI!

PRIMAMLJIVA PONUDA! Fudbalski teren menja za učešće u rijalitiju!

Majk Din je napunio 53 godine, a tokom mladosti bio je uspešan plesač

Objavljeno:

Premijer liga vrlo brzo ostaće bez nekoliko veoma iskusnih sudija. Odavno se ne može reći da jedno od najboljih takmičenja na svetu ima iste takve arbitre. Komentari na društvenim mrežama su potpuno drugačiji i navijači su neretko na stub srama stavljali delioce pravde.

Među sudijama koji je primio najviše kritika kroz godine sigurno je bio Majk Din. Čovek koji je napunio 53 godine i koji nas je "zabavljao" u ulozi glavnog arbitra će prema pisanju engleskog "Telegrafa" posle ove sezone u penziju. Zajedno sa njim će i Martin Etkinson (51) i Džon Mos (51).

Majk Din
foto: EPA/Catherine Ivill

I dok će druga dvojica ostati da sude u ulozi VAR arbitara, za Dina se još ne zna šta će raditi. Moguće je da će raditi kao stručni konsultant i analizirati sporne odluke, a obavešteni engleski mediji kažu da je dobio poziv da uđe u jedan - rijaliti!

To i ne čudi ako se zna da je tokom mladosti bio uspešan plesač, a tokom nekih od utakmica svojeg Tranemra uhvaćen je kamerom u vrlo smešnim situacijama. Neki njegovi potezi u Premijer ligi takođe su nasmejali navijače.

Problem za sudijsku organizaciju je i taj što će u penziju uskoro i Andre Mariner, Kevin Frend i Grejem Skot, što znači da će neki drugi morati hitno i brzo da napreduju u Premijer ligi.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.