PIKSIJEVI SKAUTI GLEDALI "ORLOVE": Dika video projektil Tadića, Bata sjajnog Pantovića i zamenu za Spajića! (FOTO)
Bratislav Živković u Dortmundu, Foto: Profimedia

inspirisali ih

PIKSIJEVI SKAUTI GLEDALI "ORLOVE": Dika video projektil Tadića, Bata sjajnog Pantovića i zamenu za Spajića! (FOTO)

Meč u Dortmundu je bio posebno uzbudljiv

Objavljeno:

Fudbalsku reprezentaciju Srbije je pogodila vest o povredi Uroša Spajića, koji će vrlo verovatno propustiti Svetsko prvenstvo u Kataru koje se održava na zimu ove godine.

S tim na umu, delegacija naše reprezentacije krenula je u "skauting" potencijalne zamene, štopera Bohuma - Erhana Mašovića.

Bohum je odigrao poprilično lud meč u Bundesligi protv Borusije iz Dortmunda. Ekipa koja u svom sastavu ima dva srpska igrača, Miloša Pantovića i Erhana Mašovića, uspela je da odoli "Milionerima", te da ih savlada sa visokih 4:3.

Erling Holand, Erhan Mašović
foto: Profimedia

Bolje su gosti otvorili meč, vodili su 2:0 već posle 10 minuta, kada je Takuma Asano dva puta asistirao. Potom je Holand sa tri gola (prva dva iz penala) doveo Dortmund u vođstvo, da bi Miloš Pantović uzeo stvari u svoje ruke.

Srbin je prvo asistirao u 81. minutu, a potom je pogodio četiri minuta kasnije za slavlje svog tima.

FSS se putem svog sajta pohvalio posle meča da je Bratislav Živković bio na tribinama "Zignal Iduna parka", gde je iz prve ruke gledao umeće srpskih fudbalera, prvenstveno Mašovića, koji bi mogao da bude prikladna zamena za povređenog Uroša Spajića kako u Ligi nacija, tako i na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Bratislav Živković
foto: FSS

Naravno, ne treba otpisati ni Pantovića koji je nekoliko puta ove sezone zaludeo publiku u Nemačkoj.

Dušan Tadić, Stevan Dika Stojanović
foto: FSS

Osim Živkovića, FSS je takođe objavio i sliku Dike Stojanovića, koji se našao na "Johan Krajf Areni", gde je gledao meč Ajaksa i Cvolea, koji je obeležio upravo Dušan Tadić, kapiten "Kopljanika", ali i kapiten naše reprezentacije, koji je na spektakularan način postigao gol.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.