U PAZARU GRMELO "LALATE TURČINE" - Našao način da odgovori - Na kraju se završilo kao šala! (VIDEO)
Nenad Lalatović, Foto: Youtube/ Calucci TV 2

superliga srbije

U PAZARU GRMELO "LALATE TURČINE" - Našao način da odgovori - Na kraju se završilo kao šala! (VIDEO)

Gostovanje Radničkog iz Kragujevca u Novom Pazaru izazvalo je veliku pažnju javnosti u subotu popodne, pre svega zbog izjava Nenada Lalatovića koje su zapalile javnost!

Objavljeno: 09:07h

Naime, trener gostujućeg tima je malo pre utakmice u kamere TV Arena Sport poručio da je šokiran natpisima domaćih lokalnih medija da je pre nekoliko dana izjavio da su građani Novog Pazara Turci.

Lalatović je optužio ljude iz Kolubare da su preneli ovu laž i istakao je da je svestan da mu se tokom meča sprema linč. Izostao je, ali daleko od toga da ga navijači nisu pominjali sa tribina.

Čak se i sam Lalatović smejao i slao im poljupce, a posle meča na konferenciji za medije je rekao:

- Ja za nijednog Novopazarca nikada nisam rekao da je Turčin! Da se to tako napiše, to je sramota. Danas mi nije bilo prijatno da me vređaju, stoički sam odoleo pritiscima. To što je rečeno je ortodoksna laž, izrečena da bi se motivisali Novopazarci i motivisali su se na laž. Svi se samo mene plaše, samo se samnom bave. Imam potrebu da kažem da to nisam izjavio, da je to bila manipulacija.

Izvinjenje je dobio od strane trenera Pazara Tomislava Simića.

- Želim da se izvinim kolegi Lalatoviću zbog neprijatnosti, ispred kluba, koji sigurno ne stoji iza toga. Mi se bavimo fudbalom, pokušavamo da se izdignemo iznad svega toga. I mi znamo šta su priče, kad pobedimo onda su nas pustili, kad izgubimo onda smo mi hteli da izgubimo. Ne bih hteo da se bavim time.

Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.