SJAJAN MEČ U DORTMUNDU! Srbin golom i asistencijom srušio Borusiju! (FOTO)
Miloš Pantović na meču protiv Borusije iz Dortmunda, Foto: EPA/Sascha Steinbach

bundesliga, 32. kolo

SJAJAN MEČ U DORTMUNDU! Srbin golom i asistencijom srušio Borusiju! (FOTO)

Poraz je doživela i ekipa Bajerna iz Minhena

Objavljeno: 18:03h

Fudbaleri Borusije iz Dortmunda i Bohuma odigrali su spektakularan meč u kome smo videli dva preokreta, sedam golova i pobedu gostiju rezultatom 4:3 u 32. kolu Bundeslige.

Bohum dobro počeo i imao vođstvo od 2:0. Početak meča obeležio je bivši igrač Partizana Takuma Asano koji je u 3. minutu asistirao Polteru, zatim i pet minuta kasnije Holtmanu za 2:0.

"Milioneri" su preko Erlinga Halanda okrenuli na 3:2, da bi u igru ušao srpski fudbaler Miloš Pantović koji je u 81. i 85. asistencijom i golom postavio konačan rezultat.

Fudbaleri Majnca pobedili su Bajern Minhen rezultatom 3:1. Sve je počelo već u 18. minutu kada je Burkart pogodio za 1:0, da bi u 27. minutu Musa Nijakate pogodio za velikih 2:0, ali je samo 6 minuta kasnije Levandovski smanjio na 2:1. Za konačnih 3:1 postarao se Leandro Bareiro u 57. minutu utakmice.

Keln je dobio Augzburg sa 4:1 u umešao se u borbu za Ligu šampiona, Arminija i Herta su podelili bodove (1:1), a bod na domaćem terenu je uzeo i Štutgart koji je zadržao dva više u odnosu na Arminiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.