NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU: Klop sklopio novi ugovor sa Liverpulom, navijači će biti oduševljeni!
Jirgen Klop, Foto: EPA/Peter Powell

lepo

NASTAVLJA DA PIŠE ISTORIJU: Klop sklopio novi ugovor sa Liverpulom, navijači će biti oduševljeni!

U svakom slučaju, u Liverpulu su svesni da bi bilo teško naći zamenu za trenera Klopovog kalibra

Objavljeno:

Kako prenosti "Atletik", trener Liverpula Jirgen Klop prihvatio je ponudu kluba i produžio saradnju do 2026. godine.

Klub se za sada nije oglasio ovim povodom, ali se stiče utisak da je sve gotovo i da ćemo nemačkog stručnjaka gledati na "Enfildu" još nešto više od četiri godine.

Navodno je ostanak Klopa uvek bila opcija broj jedan za vlasnike koji su želeli da on bude tima koji će se pitati o transferima, te su stoga i odlučili da tokom zime dovedu Luisa Dijasa iz Porta.

Liverpul se bori za četiri trofeja u sezoni, jedan su već osvojili (Liga kup), a za tri su još u igri. Jirgen Klop je stvorio moćnu mašineriju koja melje sve pred sobom i sve je jasno, u Liverpulu žele da tamo ostane što duže.

Jirgen Klop
foto: EPA/Peter Powell

Ranije su Telegraf i Tajms preneli kako mu gazde iz Amerike već spremaju novu ponudu. Sadašnji ugovor važi mu do juna 2024. godine. Klop je došao na Enfild u jesen 2015. godine i u poslednje vreme vešto izbegavao da priča na temu produžetka saradnje.

Ipak, britanski mediji pišu kako je presednik "Fenvej Sports grupe" Majk Gordon gledao meč sa Viljarealom i kao glavni zadatak ima da što pre ubedi Klopa da ostane u klubu i posle 2024.

U svakom slučaju, u Liverpulu su svesni da bi bilo teško naći zamenu za trenera Klopovog kalibra, jer on uživa nepodeljenu podršku, kako uprave kluba i igrača, tako i navijača "crvenih".

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.