PARTIZANOV STRANAC DOBIJA SRPSKI PASOŠ?!
Fudbaleri Partizana, Foto: Starsport©

otkud sad ovo?

PARTIZANOV STRANAC DOBIJA SRPSKI PASOŠ?!

Jedan od najstandardnijih članova crno-belih će biti nagrađen za dobre partije

Objavljeno:

Strepeli su navijači Partizana prvo zbog zdravstvenog stanja Bibrasa Natha, a potom zbog činjenice da još uvek nije dobio produženje ugovora!

Međutim, uskoro će sve biti rešeno na oduševljenje crno-bele javnosti!

Još samo detalji dele Partizan i Bibrasa Natha od nastavka saradnje, koja bi, kako stvari trenutno stoje, trebalo da bude zaključena krajem naredne sedmice kada sve tri strane budu na okupu, piše "Telegraf".

Bibras Natho
Bibras Nathofoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Izrealac će produžiti ugovor za još jednu sezonu, tačnije do leta 2023. godine, uz redukciju dosadašnjih primanja, koja su u minule tri godine, zasluženo, bila najveća u igračkom kadru kluba iz Humske.

Konačan dogovor dve strane bi verovatno bio zaključen i ranije, ali je zastupnik izraelskog majstora – Dragan Milojević trenutno na službenom putu i vraća se naredne sedmice, kada bi zajedno sa fudbalerom i predstavnicima crno-belih trebalo da sedne za sto i utanači i poslednje detalje nastavka saradnje.

Kako navodi pomenuti izvor, postoji i jasna ideja da Izrealac u najskorije vreme aplicira i za dobijanje državljanstva, odnosno srpskog pasoša, čime bi dodatno pomogao Partizanu oslobađanjem mesta za stranca, jer će crno-beli u letnjem prelaznom roku svakako proširiti broj internacionalaca u svojim redovima.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©

Tokom ove sezone, Natho je, i pored duže pauze zbog ustanovljene anemije i oporavka od podmukle bolesti, upisao 41 meč u redovima crno-belih, uz 11 golova i 10 asistencija. Iako mu je 34 godine, vezista je i dalje “alfa i omega” nacionalnog tima Izraela, u kome je godinama lider i kapiten.

Pre Natha, ugovor sa Partizanom su produžili golman Nemanja Stevanović i lebi bek Slobodan Urošević.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.