MILJKOVIĆ GOVORIO O TEŠKOM TRENUTKU U KARIJERI! Nebitno je sada sve to…
Aleksandar Miljković proslavlja gol protiv TSC-a, Foto: Starsport©

DRAGO MU JE ZBOG DATOG GOLA!

MILJKOVIĆ GOVORIO O TEŠKOM TRENUTKU U KARIJERI! Nebitno je sada sve to…

Fudbaler crno-belih ističe da mu je veoma važna podrška svakog navijača

Objavljeno: 16:42h

Fudbaleri Partizana nadigrali su ekipu TSC-a rezultatom 4:1 u 33. kolu Superliga Srbije. Treći gol na meču postigao je Aleksandar Miljković, što je njegov prvi pogodak posle 11 godina.

- Sa strane bih ostavio sada to ko je postigao gol, drago mi je da jesam, naravno, ali hteo bih da čestitam igračima, stručnom štabu i navijačima. Želimo da pobedimo u svakom meču do kraja, pa kako nam Bog da, sve što je do nas mi radimo i dajemo i poslednji atom snage, pa ćemo videti - rekao je Miljković.

Podsetimo, Aleksandar Miljković je imao povredu plantarne fascije i bio je van stroja neko vreme, a zbog toga je propustio 166. "večiti" derbi.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Doživeo sam teško tu povredu, zaista je retka u sportu, ali nebitno je sada sve to… Ne znam da li navijači vide koliko se borimo, teško je, idemo do kraja, verujemo i na kraju je važno da budemo pravedni i pošteni, da znamo da smo dali sve, da možemo između nas da se pogledamo u oči i da kažemo da smo uradili sve što je bilo do nas, pa se nadam najboljem.

Ističe da mu je veoma važna podrška svakog navijača.

- Nama znači apsolutno svaki navijač. Mi osećamo kad su oni pozitivni, kad nas nose, a tako je bilo i danas. Krenuli smo lošije, a onda je počela ta neka energija da dolazi sa njihove strane i nosili su nas. Hvala svima koji dolaze! U buduće, eto, apelujem, molim da nas stvarno podrže. Borimo se zajedno svi i oni sa nama, da na kraju budemo svi pošteni jedni prema drugima, da budemo čisti, pa neka bude kako je Bog odredio. Važno mi je to što se međusobno podržavamo u timu, bitno je da se oseća podrška i poverenje i da poštujemo jedni druge - zaključio je fudbaler Partizana.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.