Matić otvorio srce - Pričao sa knedlom u grlu! Irac GA ISMEJAO! (VIDEO)
Nemanja Matić, Foto: Epa/Tim Keeton

odjavio se iz mančestera

Matić otvorio srce - Pričao sa knedlom u grlu! Irac GA ISMEJAO! (VIDEO)

Roj Kin, nekadašnji kapiten Mančester junajteda, imao je žestoke zamerke na račun bivšeg kluba posle meča sa Čelsijem.

Objavljeno: 10:56h

Meč na Old Trafordu završen je rezultatom 1:1, ali je prava istina da se Junajted provukao i da su gosti iz Londona bili daleko bliži tome da slave.

Irac je komentarišući meč imao zamerke na račun privremenog menadžera Ralfa Rangnika što nije dao šansu mladim igračima.

1 / 7 Foto: Profimedia

Istina, Rangnik je u 90. minutu na teren uveo Alehandra Garnača, ali mu je nekoliko mladića ostalo na klupi, pre svih Hanibal Mežbri, Alvaro Fernandes i Šola Šoretire.

- Uveo je u igru Matu ponovo, tako radi poslednjih nekoliko utakmica. Imaš klince na klupi, ubaci ih! Ovo je bio kao oproštaj Mate, mislio sam da je u pitanju oproštajni meč. To je Mančester junajted, boriš se za bodobe, igraš za ponos.

A on je uradio u stilu, daću mu još jedan meč, pa ću uvesti Fila Džonsa i svi će aplaudirati. Tu si da bi pokušao da pobediš u meču za Mančester junajted. Ma zaboravi na to, daćemo mu još 20 minuta jer ide za nekoliko nedelja, a zapravo su neki trebalo da odu još pre dve godine - izjavio je Kin.

Šokirala ga je i izjava Nemanje Matića posle meča kako je "tim napredovao u odnosu na neke prethodne mečeve", ali pre svega to o čemu je pričao.

- Bila je čast, ponos igrati za Mančester junajted pet godina. Ostala su još tri meča, Junajted će večno ostati u mom srcu, zajedno sa Čelsijem, jer sam igrao i za Čelsi. Bila je čast biti deo svega toga - rekao je između ostalog Matić.

Kin je kritikovao to što je Nemanja rekao.

- Matić priča u stilu, ja odlazim.. Imao sam sjano vreme, Mančester će uvek biti u mom srcu. O, i Čelsi, usput, i da i Benfika, ne zaboravite ni njih. Pa ne mogu svi biti u tvom srcu! - bio je ironičan Irac, na šta su se komentatori u studiju nasmejali uz komentar,

- Momak mora da ima veliko srce.

Kako god, nepodeljeno je mišljenje da je Matić bio najbolji pojedinac Junajteda na utakmici sa Čelsijem.

Upravo on je sjajnom asistencijom omogućio Kristijanu Ronaldu da postigne gol za 1:1.

Espreso/B92


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.