FRANCUZI I ITALIJANI OPSEDAJU MARAKANU! Dvojica igrača Zvezde pod prismotrom!
Stadion Crvene zvezde, Foto: Starsport©

pravo niotkuda!

FRANCUZI I ITALIJANI OPSEDAJU MARAKANU! Dvojica igrača Zvezde pod prismotrom!

Skauti bili na tribinama tokom meča Crvena zvezda - Čukarički

Objavljeno:

Fudbaleri Crvene zvezde su zabeležili novu pobedu u plej-fu Superlige i minimalcem nad Čukaričkim se približili odbrani titule!

Na "Marakani" su prisustvovali skauti iz Italije i Francuske, piše "Telegraf".

Skauti Lacija, Đenove, Monaka i Torina došli su na Marakanu kako bi se iz prve ruke uverili u kvalitete dva fudbalera Crvene zvezde.

Milan Gajić i Nikola Stanković su bili "pod lupom", a moguće je da su još nekog primetili.

Milan Gajić
Milan Gajićfoto: Starsport©

Gajić je imao sasvim korektnu utakmicu protiv Čukaričkog, dok je tokom sezone na 24 odigrane utakmice u ligi uspeo da zabeleži jedan gol i čak osam asistencija, čime je dokazao da je trenutno jedan od najboljih desnih bekova u Srbiji. Pored ligaških obaveza, Gajić je odigrao i pet utakmica u ovogodišnjem zdanju Lige Evrope.

Osim Gajića, skauti su želeli da vide i mladog Nikolu Stankovića, fudbalera koji uspešno pokriva pozicije veznog fudbalera, ali i desnog beka, međutim, trener Dejan Stanković nije pružio ni sekund vremena ovom mladiću protiv Čukaričkog, tako da će skauti morati da ga gledaju drugom prilikom.

Crvena zvezda - Čukarički
Crvena zvezda - Čukaričkifoto: Starsport

Inače, prema prestižnom sajtu "Transfermarktu", vrednost Milana Gajića je procenjena na 2.800.000 evra, ali ovom fudbaleru ističe ugovor na leto, tako bi mogao da napusti Marakanu i bez obeštećenja. S druge strane, Nikola Stanković ima tek 19 godina i "vredi" tek 150.000 evra. Ipak, s obzirom na njegov potencijal, Zvezda bi mogla da inkasira popriličnu sumu novca.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.