VELIKI JUBILEJ ZA BIBARSA NATHA: Sa ovim podatkom Izraelac staje rame uz rame sa najboljim fudbalerima sveta!
Bibars Natho, Foto: Starsport©

svaka čast

VELIKI JUBILEJ ZA BIBARSA NATHA: Sa ovim podatkom Izraelac staje rame uz rame sa najboljim fudbalerima sveta!

Period u Srbiji mu je najproduktivniji u karijeri, pošto je u crno-belom dresu postigao, za sada, 37 golova, više nego igde drugo

Objavljeno:

Imao je Bibars Natho danas više razloga za zadovoljstvo: njegov gol je doneo izjednačenje i pogurao Partizan do preokreta, do pobede protiv TSC-a (4:1). A, ujedno je postigao i svoj jubilarac, jer kako su izračunali izraelski mediji, ovo mu je bio tačno stoti gol u inostranstvu.

Igrao je Natho za Rubin iz Kazanja, za CSKA, PAOK, Olimpijakos, a sada privodi kraju treću sezonu u Partizanu. I period u Srbiji mu je najproduktivniji u karijeri, pošto je u crno-belom dresu postigao, za sada, 37 golova, više nego igde drugo.

Informacija o stotom golu iznenadila je kapitena izraelske reprezentacije.

- Stoti gol? Mislio sam dam sam davno preskočio tu brojku - našalio se Natho.

1 / 7 Foto: Starsport©

Kratko se iskusni vezista osvrnuo na „pređeni put“.

- Kada sam sa 21 godinom otišao u Evropu, nisam znao šta da očekujem. Otišao sam u Rusiju, koja je teška sredina, ali uvek sam verovao u sebe. Danas mogu da kažem da sam veoma ponosan karijerom koju sam napravio, pogotovo načinom koji sam sve ostvario. Imam u nogama još nekoliko godina fudbala i nadam se da ću nastaviti da igram i budem uspešan -

Izdvojio je Bibars nekoliko golova koji su mu najdraži od tih sto u inostranstvu.

- Svaki gol je poseban, ali postoji nekoliko iz najjačih utakmica koje sam igrao, kao što su protiv Mančester sitija, Čelsija, Totenhema, kao i u polufinalu Kupa Srbije u beogradskom derbiju. Na moju sreću, imam dosta lepih i značajnih pogodaka kojih mogu da se setim - naglasio je Natho.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.