NOVA MRLJA SRPSKOG FUDBALA: UEFA pokrenula istragu zbog NAMEŠTANJA, evo koja utakmica je sumnjiva!
Superliga, Foto: Arenasport/printscreen

SKANDAL

NOVA MRLJA SRPSKOG FUDBALA: UEFA pokrenula istragu zbog NAMEŠTANJA, evo koja utakmica je sumnjiva!

Kada su kazne u pitanju one se kreću od finansijskih do oduzimanja bodova, dok umešanim fudbalerima preti i suspenzija na duži vremenski period

Objavljeno: 17:23h

Utakmica 30. kola Superlige između Radnika iz Surdulice i Novog Pazara nalazi se pod istragom UEFA zbog potencijalnog nameštanja.

Pomenuti meč je bio na programu 11. aprila, a slavili su igrači Radnika golovima Siniše Babića i Uroša Milovanovića. Kako "Sportklub" saznaje, pod sumnjom su i pojedini igrači gostujuće ekipe.

Primećene su velike uplate na taj meč, kao i druga sumnjiva dešavanja što je bio dovoljan razlog da se alarmira Beograd. Daljim slučajem će se baviti odgovarajući organi Fudbalskog Saveza Srbije.

Kada su kazne u pitanju one se kreću od finansijskih do oduzimanja bodova, dok umešanim fudbalerima preti i suspenzija na duži vremenski period.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj da UEFA signalizira na pojedine nepravilnosti u srpskom fudbalu. Tako su Jagodini i Borcu oduzeti bodovi, dok su na primer fudbaleri Timoka izbačeni iz sveta fudbala na duže vreme.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.