JEZIVE PRETNJE SMRĆU - Imate 72 sata da napustite klub ili!
Nemanja Matić i Hari Megvajer, Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

fk mančester junajted

JEZIVE PRETNJE SMRĆU - Imate 72 sata da napustite klub ili!

Kapiten Mančester junajteda Hari Megvajer (29) dobio je pretnje smrću zbog katastrofalnih utakmica koje pruža ove sezone.

Objavljeno:

Navijači Crvenih đavola izrazili su veliko nezadovoljstvo nastupima najskupljeg defanzivca na svetu.

Njegove greške su katastrofalne, pa su odlučili da reaguju. Tako je jedan od njih rekao Megvajeru da su na njegovom imanju bile bombe. Postavljen mu je i ultimatum.

- Imate 72 sata da napustite klub ili će tri bombe postavljene u vašem domu eksplodirati - pretnja je Magvajer nakon užasne utakmice protiv Liverpula u kojoj je Junajted izgubio sa 4-0.

Kapiten tima Mančestera je, naravno, pretnje prijavio policiji. Ubrzo je stigla inspekcijska ekipa i na imanju nije pronađena eksplozivna naprava.

1 / 5 Foto: EPA/Laurence Griffiths

Porodica Megvajer je u šoku posle svega što se desilo, ali to neće previše uticati na kapitena Junajteda koji je spreman za nove izazove.

Hari Megvajer je ove sezone za Junajted odigrao 35 utakmica u svim takmičenjima. Postigao je dva gola, ali ono što pokazuje nije ni blizu onoga što bi trebalo da radi čovek od preko 80 miliona funti.

Za velikane sa Old Traforda odigrao je ukupno 142 utakmice i postigao sedam golova. Međutim, greške koje pravi iz meča u meč su prešle svaku meru i navijači jedva čekaju da ga se otarase. Nije ni čudo što je dobijao pretnje jer navijači imaju previše posla na terenu.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.