VIŠE NEMA PREPREKA! Na "Marakanu" stiže SENZACIONALNO pojačanje!
Fudbaleri Crvene zvezde, Foto: Starsport©

izgleda da je sve gotovo!

VIŠE NEMA PREPREKA! Na "Marakanu" stiže SENZACIONALNO pojačanje!

Crvena zvezda je bila strpljiva, pa posle propalih zimskih pregovora uspela da obezbedi dolazak zadnjeg veznog fudbalera

Objavljeno: 09:01h

Crvena zvezda je po svemu sudeći završila veliko letnje pojačanje! Ono što joj nije uspelo zimus, ostvariće se u narednom prelaznom roku.

Kako piše "Sportski žurnal" Edmund Ado je i dalje velika želja crveno-belih i gotovo je izvesno da stiže na "Marakanu".

Prema navodima spomenutog izvora, transfer bi trebalo da se realizuje po završetku šampionata Srbije i Moldavije.

Ado nije u dobrim odnosima sa upravom, pa je rastanak neminovan. Fudbaler je izrazio želu da pređe na Marakanu, ali su mu transfer osujetili u Šerifu jer je prethodno odbio da pređe danski Midtjiland.

Edmund Ado
Edmund Adofoto: Profimedia

U 2022. godini, Ado je odigrao samo tri utakmice, jednu protiv Brage u šesnaestini finala Lige Evrope i dve u prvenstvu. Jasno je da je došlo do kratkog spoja između igrača i kluba, pa je rastanak najbolja opcija. Zvezda je bila strpljiva i bliži se dan kad će Adoa promovisati u pojačanje.

Ado je rođen 2000. godine u Gani i iz Afrike je otišao u Slovačku, Šerif ga je pronašao u Senici i prošlog leta doveo. Nema javnih informacija da li je postojalo obeštećenje (priča se o 300.000 evra), ali ima da je ugovor zaključen do juna 2024. godine i ta činjenica stavljala je Šerif u jaku pregovaračku poziciju.

Edmund Ado
Edmund Adofoto: Profimedia

Igrač koga odavno žele u Crvenoj zvezdi na svim evropskim utakmicama Šerifa bio je starter, našao se među potpisnicima istorijskog plasmana u Ligu šampiona i još senzacionalnijeg trijumfa nad Realom u Madridu.

Ado je napredak u karijeri krunisao i statusom reprezentativca Gane. Dobio je poziv selektora Milovana Rajevca za Afrički kup nacija u januaru, ali nije ne i šansu da startuje na tri meča.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.