NJEGOVE REČI IMAJU VELIKU TEŽINU: Legenda Junajteda kritikovao svoj tim kao nikad do sada, postoji opšti HAOS!
Roj Kin, Foto: EPA/Dave Thompson

SVE JE REKAO

NJEGOVE REČI IMAJU VELIKU TEŽINU: Legenda Junajteda kritikovao svoj tim kao nikad do sada, postoji opšti HAOS!

To je tužno gledati jer to nije klub u kojem sam ja igrao

Objavljeno:

Legendarni kapiten Mančester junajteda Roj Kin razočaran je klubom nakon debakla u Liverpulu.

"Crveni đavoli" su u derbiju sa najvećim rivalom delovali kao niželigaš, pa čak ni debakl sa četiri gola razlike ne zvuči toliko strašno kako je izgledalo na terenu.

Gosti nisu stvorili nijednu pravu priliku i delovalo je kao da im Liverpul može zatresli mrežu kad poželi.

- Početkom sezone sam osećao ljutnju i bes, sad je ostala samo tuga. Kad pogledate ovu ekipu, ne vidite ništa. Nemaju srca, nemaju dušu i nema vođe. Oni zapravo nemaju ni kvalitet, toliko su daleko od ostalih. Pogledajte samo navijače Junajteda na tribinama, oni uopšte ne izgledaju iznenađeno. Večeras smo imali osećaj da fudbaleri Liverpula mogu da postignu gol kad god to požele. Kad god krenu u napad, pogodak visi u vazdugu - rekao je Irac.

Kin je bio vođa generacije koja je dominirala engleskim fudbalom više od decenije i koja je i posle njegovog odlaska bila šampion Evrope pod vođstvom Aleksa Fergusona.

Roj Kin
foto: Profimedia

- Postoji opšti haos u klubu, od vrha do dna. Navijači ne žele ove vlasnike, žele da klub preuzme neko drugi. Žele i novog trenera i nove igrače. To je tužno gledati jer to nije klub u kojem sam ja igrao. To nije ono za što je Mančester junajted važio kad sam ja igrao, to je raspad sistema. Ja ne vidim Mančester Junajted koji izađe na teren i bori se te igra s ponosom. Lingard ulazi kako bi Junajted... On je trebalo da napusti klub pre dve godine. Nije dovoljno dobar. Rašford je igrao kao dete u napadu. Pokušavamo pomoći Magvajeru, dati mu malo PR-a, a poslednji gol... Njegovo dodavanje i branjenje, to nije dovoljno dobro za Junajted -

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.