RASPAD JUNAJTEDA NA ENFILDU! Liverpul pokazao MOĆ, ni "đ" od "đavola"!
Liverpul - Mančester junajted, Foto: Profimedia

puče bruka!

RASPAD JUNAJTEDA NA ENFILDU! Liverpul pokazao MOĆ, ni "đ" od "đavola"!

Liverpul sa četiri gola razbio Junajted koji je bio oslabljen neigranjem Kristijana Ronalda

Objavljeno: 23:03h

Fudbaleri Liverpula savladali su Mančester junajted rezultatom 4:0 u zaostalom meču 30. kola Premijer lige.

"Đavoli" su bili oslabljeni neigranjem Kristijana Ronalda zbog smrti novorođenčeta, a čitav"Enfild" se ujedinio u podršci.

Već posle prvog poluvremena "Redsi" su imali dva gola prednosti nakon što su se u strelce upisali Luis Dijas i Mohamed Salah.

Već je u petom minutu stajalo 1:0 na semaforu kada je sjajna kontra Liverpula, ili katastrofalna odbrana Junajteda i postavljanje ofsajd zamke, rezultovala Salahovim probijanjem po desnoj strani nakon čega je iz prve proigrao Dijasa.

Inferiorni su bili „crveni đavoli“, nisu uputili udarac ka golu Alisona, a protivnik je loptu držao u svojim nogama tri četvrtine vremena.

Liverpul je uvećao prednost u 22. minutu kada je Sadio Mane nakon sjajne akcije domaće ekipe iz prve proigrao Mohameda Salaha koji je prekinuo negativnu seriju.

Liverpul je u drugom poluvremenu igrao koliko mu je bilo potrebno. Time se prestalo sa „viktorijom“ i omogućilo da Junajted u 55. minutu igre prvi put šutne. Međutim, Junajted nije uspeo da ozbiljnije protivnika, štaviše u pojedinim trenucim se činilo kao da se fudbaleri Liverpula poigravaju.

Čak i takav Liverpul je bio previše za ovu ekipu tima iz Mančestera, pa je do kraja David De Hea loptu iz svoje mreže vadio još dva puta. Prvo je Mane postigao gol, na asistenciju Dijasa. Tako su sva trojica napadača Liverpula upisala po gol i asistenciju na ovom meču.

Za kraj, Salah je postigao drugi i svoj 22. gol u sezoni. Možda je overio titulu najboljeg strelca. Prerano je za takve konstatacije, ali prvi pratilac mu je Son koji zaostaje pet golova na šest mečeva do kraja.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.