MISLIM DA SE KLUB BAVI TIME! Stanojević otvoreno govorio o premiranju u srpskom fudbalu! (VIDEO)
Aleksandar Stanojević na konferenciji za novinare, Foto: FK Partizan/Sandić foto

interesantna izjava!

MISLIM DA SE KLUB BAVI TIME! Stanojević otvoreno govorio o premiranju u srpskom fudbalu! (VIDEO)

Utakmica između Partizana i Čukaričkog igra se u sredu od 18:05

Objavljeno: 16:42h

U utorak je organizovana konferencija za novinare pred utakmicu u kojoj Partizan na domaćem terenu igra protiv ekip Čukaričkog.

Aleksandar Stanojević odgovorio je otvoreno na pitanje da li se u Humskoj razmišlja o premiranju protivnika Crvene zvezde kako bi se u finišu sezone nadomestio zaostatak od dva boda.

- Što se tiče premiranja, ne mogu ja sad o tome. To je stvar kluba, ne znam ni kako oni tu funkcionišu i šta rade - rekao je Stanojević da bi potom otkrio da premiranje nije baš toliko tajno ni u Superligi.

Naime, na pitanje da li bi on, da je na čelu kluba, premirao Zvezdine rivale, Stanojević je rekao:

- Dobro, ja nisam na čelu kluba. I ne moram ja uvek da pričam o svemu. Uvek ja pričam o 100 stvari. Mislim da se klub bavi tim stvarima, ne samo sada nego i ranije. Bave se time koliko ja imam informacije - rekao je Stanojević.

Džaba ipak i premiranje, ako Zvezda bude dominirala u preostalih šest kola. Iako je ranije umeo da izleti i sa nekim jačim izjavama Stanojević je ovog puta rekao da se nada da to neće biti slučaj, te da će Partizan biti tim koji će uspeti da izdrži finiš prvenstvenog maratona.

- Ja sam sportista, uvek gledam nas. Imamo sve utakmice teške, a naredne dve izuzetno teške. Fokusiram se na nas i naravno nadam se. Prirodno je i ljudski da uradite svoje i da se nadate. Videćemo, da ne prejudiciramo.

Utakmica između Partizana i Čukaričkog zakazana je za sredu 20. april sa početkom u 18:05 časova.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.