Brazilska Sofija Milošević o vezi sa zvezdom Reala - BOLESNO JE! TRULO I POKVARENO! Dete na putu!
Karolina Lima, Foto: instagram/karolinel

Ogolila dušu

Brazilska Sofija Milošević o vezi sa zvezdom Reala - BOLESNO JE! TRULO I POKVARENO! Dete na putu!

Manekenka Sofija Milošević ima dvoje dece sa Lukom Jovićem, a pre toga je bila u vezi sa Ademom Ljajićem. Otuda porešenje nje i influenserke Karoline Lime.

Objavljeno:

Influencerka Karolina Lima je već neko vreme u vezi sa Ederom Militom, štoperom Real Madrida.

Kerolajn se svojevremeno povezivana sa Nejmarom, a na kraju je „uhvatila” još jednog Brazilca, defanzivca Reala, čije mečeve redovno prati, uživa deleći fotografije na društvenim mrežama.

Ipak, postoji jedna stvar koju je influenserka opisala kao „najgoru” u odnosu sa Militom, a to je razlika u boji kože, zbog čega je, priznaje, osetila veliki pritisak okoline.

Brazilka je u nedelju odgovarala na pitanja mnogih svojih pratilaca i priznala „težak deo odnosa sa fudbalerom”.

- Mnogo predrasuda. U stvari, ako tu osobu ne voliš jako, jako, to je veoma teško. To je veliki pritisak, posebno ako postoji razlika u boji kože. Društvo je trulo - priznala je lepotica.

Tako Kerolajn otkriva da se poslednjih meseci, zbog veze sa Militom, suočavala sa rasističkim komentarima i napadima, a ovo nije prvi put:

- Kažu stvari za koje znam da ne biste rekli da sam imala aferu sa nekim momkom belog lica i svetlih očiju. Znam jer mi se to već dogodilo i stvarno je bolesno - rekla je ona.

- To je kao da kažem da ljubav nije dovoljna. To je kao da kažem da nije dovoljno biti osoba koja me voli i čini mi dobro. Oni žele da pronađu razloge, a mi znamo šta su oni. Zaista je tužno videti dokle ljudi idu - zaključila je na kraju.

Nažalost, Kerolajn zna da će ovaj neprijatan pritisak osetiti i njena ćerka:

- Nažalost, znam da će i ona to verovatno osetiti, i to me plaši, ali me motiviše da za nju sve više budem lavica.

Pre godinu dana njih dvoje su započeli vezu, a sada čekaju i prvo dete. Dobiće ćerku koju su odlučili da nazove Sesilija.

- Već sam imala slavu, novac takođe - odgovorila je Kerolajn na pitanje da li bi bila sa Ederom da nije bio popularan i bogat.

- Izašla sam sa dečkom bez auta, bez novčića u džepu. Momak ispod mojih standarda, tip koji je čak ukrao od mog prijatelja. Izlazila sam sa tipom sa kojim sam morala da platim sve da bih mogla nešto da uradim jer nije bilo u dobrom stanju.

- Sad mi kažeš da me on (Militao) zanima samo zbog toga ko je? Zašto? Nemate šta drugo da ponudite? Zar on ne može biti posebna osoba? To se zove predrasuda i nažalost je ukorenjeno u vama - odgovorila je Kerolajn hejterima.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.