ORLOVI U EVROPI: Samo Sergej i napadači zadovoljili, Tadić ostao bez Kupa Holandije! (VIDEO/FOTO)
Orlovi u Evropi ilustracija, Foto: Profimedia

SKENER ESPRESA!

ORLOVI U EVROPI: Samo Sergej i napadači zadovoljili, Tadić ostao bez Kupa Holandije! (VIDEO/FOTO)

Predrag Rajković uspeo je da sačuva mrežu na gostovanju Monpeljeu

Objavljeno: 14:43h

Skener "Espresa" nastavlja da prati partije reprezentativaca Srbije, a tokom prošlog vikenda posebno su se istakli Dušan Vlahović i Sergej Miliniković Savić

GOLMANI:

Predrag Rajković uspeo je da sačuva mrežu svog Remsa na gostovanju Monpeljeu u meču koji je završen bez golova. Srpski golman možda bi dobio i veću ocenu za svoju partiju da kojim slučajem nije dobio žuti karton u 87. minutu, ovako se mora zadovoljiti ocenom 7,7.

Predrag Rajković
foto: Profimedia

Vanja Milinković-Savić nije nastupio za Torino koji je kao gost odigrao nerešeno protiv Lacija 1:1.

Marko Dmitrović takođe nije imao priliku da stane na gol Sevilje koja je imala dva gola prednosti protiv Reala, ali je na kraju poražena 3:2.

ODBRAMBENI IGRAČI:

Nikola Milenković odigrao je celu utakmicu za Fiorentinnu koja je na svom terenu pobedila Veneciju 1:0.

1 / 3 Foto: Profimedia

Srpski fudbaler na ovom meču po ocenama izveštača bio je najlošiji igrač odbrane tima iz Firence pošto je za svoju partiju dobio samo ocenu 7. Matija Nastasić i Aleksa Terzić nisu ulazili u igru.

Fudbaleri Hetafea izgubili su na svom terenu od Viljareala 2:1. Srpski reprezentativac Stefan Mitrović odigrao je ceo meč i za svoj nastup ovoga puta dobio jako slabu ocenu 6,3.

Do ocene sedam ovoga puta nije uspeo da dogura ni Uroš Spajić. Kasimpaša je u vikendu koji je iza nas u prvenstvu Turske upisala tri boda pošto je ubedljivo savladala Adanu 4:0, a srpski fudbaler odigrao je 72 minuta i dobio ocenu 6,9.

VEZISTI:

Kapiten reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, nije uspeo da osvoje Kup Holandije pošto je njegov Ajaks u finalu izgubio od PSV-a 2:1. Tadić je u igri proveo svih 90 minuta, ali nije mogao da doprinese svojoj ekipi, koja je ovoga puta ostala "kratkih rukava" za trofej. Kapiten Ajaksa uputio je tokom meča jedan udarac koji je završio van okvira gola, a za svoju partiju dobio je za njegove standarde neobično prosecnu ocenu 6,8.

Lacio se provukao protiv Torina u Rimu. Vodili su gosti sve do trećeg minuta nadoknade kada je na scenu stupio Sergej Miliniković Savić koji je sjajno centrirao, a Ćiro Imobile glavom sproveo loptu u mrežu za konačnih 1:1. Pored asistencije, Sergej je dva puta na ovom meču pokušao da savlada golmana Torina. Nažalost u tome nije uspeo, ali je za sve što je uradio meč završio sa ocenom 7,5.

1 / 3 Foto: Profimedia

Saša Lukić je na istom mečiu igrao veoma dobro u veznom redu "bikova". Srpski fudbaler odigrao je celu utakmicu, uputio je jedan udarac u okvir gola tima iz Rima, a za svoj nastup dobio je jako dobru ocenu 7,2.

Drugi uzastopni poraz u Bundesligi zabeležio je Ajntraht iz Frankfurta, koji je poražen na gostovanju Union Berlinu, rezultatom 2:0. Filip Kostić je na terenu proveo 67. minuta, a za to vreme nije imao konkretniji učinak što je na kraju bilo dovoljno za ocenu 7,1.

Poput Stefana Mitrovića slab nastup ovog vikenda u dresu Hetafea imao je i Nemanja Maksimović koji je za pruženu partiju protiv Viljareala dobio jako malu ocenu 6,2.

Nemanja Gudelj odigrao je 28 minuta za Sevilju koja je izgubila od Reala 3:2, a Gudelju su fudbalski stručnjaci dali ocenu 6,4.

Benfika je na gostovanju protiv Boaviste osvojila bod, a Nemanja Radonjić odigrao je 17 minuta i dobio ocenu 6,2.

NAPADAČI:

Po ko zna koji put ove sezone Dušan Vlahović spasio je svoj tim. Dugo se Juventus mučio protiv Bolonje, da bi srpski reprezentativac u 95. minutu postigao pogodak vredan 1:1. Vlahović je još pet puta tokom utakmice pokušao da savlada golmana Bolonje, ali su svi ti udarci završili van okvira gola. Srpski napadač je od strane fudbalskih stručnjaka dobio ocenu 7,4.

Aleksandar Mitrović ovoga vikenda nije uspeo da zatrese mrežu rivala. Fudbaleri Fulama imali su priliku da pobedom nad Derbijem u 42. kolu Čempionšipa i matematički obezbede promociju u Premijer ligu, ali su nakon preokreta poraženi 2:1. Mitroviću je u drugom poluvremenu poništen gol zbog ofsajda, a srpski napadač je za svoju partiju dobio ocenu 7.

Luka Jović i ovoga puta zbog povrede nije bio na raspolaganju treneru Reala koji je kao gost savladao Sevilju 3:2.

(Espreso/M. Dr.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.