PROMAŠIO, PA SPASIO LACIO! U poslednji čas proradila veza Sergej - Imobile!
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

turbulentan meč!

PROMAŠIO, PA SPASIO LACIO! U poslednji čas proradila veza Sergej - Imobile!

Srpski reprezentativac asistencijom spasio Lacio poraza od Torina

Objavljeno: 23:15h

Fudbaleri Torina i Lacija remizirali su (1:1) u poslednjem meču subotnjeg programa u okviru 33. kola Serije A.

Strelac jedinog gola na meču za Torino bio je nekadašnja velika nada italijanskog fudbala i pozajmljeni igrač Monaka Pjetro Pelegri.

Igrao se 56. minut kada su "bikovi" izveli korner, a najviši u skoku je bio 21-godišnji napadač za prvi gol u dresu Torina.

Imao je i Lacio svojih prilika, a najbolju Sergej Milinković-Savić koji je u 77. minutu uputio dobar udarac glavom. Na njegovu nesreću, albanski golman Etrit Beriša je napravio paradu i sačuvao svoju mrežu. Srpski reprezentativac je odigrao svih 90. minuta u dresu rimskog kluba, dok je njegov brat Vanja ponovo bio na klupi protivničke ekipe.

Sergej Milinković Savići Ćiro Imobile
Sergej Milinković Savići Ćiro Imobilefoto: Profimedia

Kada se činilo da je sve gotovo na scenu je stupila dobro oprobana kombinacija Sergej-Ćiro. Milinković-Savić je centrirao u 93. minutu, a najbrži do lopte je bio Imobile koji je iskoristio zakasnelu reakciju Beriše i poravnao rezultat. To je bio njegov 25. ligaški gol u sezoni, dva više od Dušana Vlahovića. Takođe, Milinković-Savić je stigao do 10. asistencije u sezoni.

Torino sa ovim bodom stiže do ukupno 40 što je dovoljno za 11. mesto na kom su prestigli Udineze koji je ranije tokom dana savladao Empoli (4:1).

Ovaj remi će potencijalno koštati Lacio Evrope. Trenutno su na šestoj poziciji sa 56 bodova. Imaju isto bodova i meč više od Fiorentine sa kojom će se boriti za poslednju evropsku ulaznicu, odnosno mesto koje vodi u Ligu konferencija.

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.