TVRDI DA JE POTOMAK VOJVODE ŽIVOJINA MIŠIĆA! Ko je najozloglašeniji navijač Zvezde koji se tereti za jezive zločine
Uroš Mišić, Foto: Dado Đilas

uhapšen u beogradu!

TVRDI DA JE POTOMAK VOJVODE ŽIVOJINA MIŠIĆA! Ko je najozloglašeniji navijač Zvezde koji se tereti za jezive zločine

Uroš Mišić nastavlja sa kriminalnim radnjama, podsećamo na njegov "debeli" dosije u kome se nalaze najtežii zločini

Objavljeno: 13:26h

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić uhapšen je u Beogradu tokom velike akcije policije koja je povezana sa kriminalnim radnjama za koje se tereti Darko Šarić.

Mišić, koji tvrdi da je potomak slavnog vojvode Živojina Mišića široj javnosti je postao poznat 2007. godine kada je na utakmici Crvena Zvezda - Hajduk iz Kule napao žandarma Nebojšu Trajkovića, koga je pokušao da zapali bakljom.

On je osim ovog dela zbog koga je osuđen na 10 godina zatvora ima dugačak kriminalni dosije.

Uro
Urofoto: Starsport©

Njemu je nakon ponovljenog suđenja kazna umanjena na pet i po godina, međutim nakon Zakona o amnestiji, kazna mu je dodatno smanjena za još trećinu, pa se Mišić na slobodi ponovo našao 2012. godine.

Nakon izlaska iz zatvora, Mišić je nastavio sa kriminalnim radnjama pa je već 2013. godine hapšen zbog napada u klubu "Plastik". Njemu se sudilo zbog tuče sa američkim marincima u beogradskom klubu „Plastik“, ali je on nakon postupka oslobođen krivice. Incident se dogodio 2013. kada je, u sukobu dve grupe mladića, pretučen jedan pripadnik obezbeđenja Ambasade SAD u Beogradu.

Uroš Mišić
Uroš Mišićfoto: Dado Đilas

Sem, toga, Mišić je privođen i 2015. godine zbog sumnje da je sa grupom mladića pripremao napad na učesnike "Prajda" u Beogradu, a po kuloarima se spekulisalo i da je pre nekoliko godina promenio prezime kako bi mu se teže ušlo u trag.

Takođe, bio je povezivan i sa ubistvom Miloša Vidakovića u Budvi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.