ŽIVOT MU SE RASPADA NAKON RAZVODA I SRČKE - Ne spavam, ne uživam u životu! SPRDAJU SE SA DEPRESIVNIM KASILJASEM!
Iker Kasiljas, Foto: Profimedia

legenda u lošem stanju

ŽIVOT MU SE RASPADA NAKON RAZVODA I SRČKE - Ne spavam, ne uživam u životu! SPRDAJU SE SA DEPRESIVNIM KASILJASEM!

Legendarni Iker Kasiljas je prošao kroz mnogo toga u protekle dve godine.

Objavljeno:

Kasiljas je morao da prekine svoju veliku karijeru zbog srčanog udara, a potom se razveo od supruge Sare Karbonero.

Iker je prošao tešku fazu oporavka od srčanog udara koji je doživeo na treningu Porta i zbog kojeg je morao da završi profesionalnu karijeru u leto 2020. godine.

1 / 3 Foto: Profimedia

Zatim je usledio novi šok u martu prošle godine. Posle 11 godina razveo se od supruge Sare Karbonero i sve ovo je dodatno uticalo na Ikera, koji je priznao da pokušava da se pretvara da je sve u redu.

"Ne spavam redovno. Želim da izgledam kao da sam dobro, ali ne mogu da uživam u životu. Slušam stare pesme, ali ne mogu više da sanjam" - rekao je Iker Kasiljas.

Pre Porta, godinama je bio neizostavni član Real Madrida sa kojim je umotao sve što je mogao. Slavni golman je odbranio gol Reala na 725 utakmica, a ima i 167 nastupa na golu Španije i drugi je na listi španskih igrača po broju nastupa iza Serhija Ramosa.

Iker Kasiljas
Iker Kasiljasfoto: Printscreen/Instagram/ikercasillas

Pojava Ikera Kasiljasa šokirala je njegove prijatelje

Kasiljas je zvanično završio karijeru u leto 2020, godinu dana nakon što je doživeo srčani udar na treningu Porta i od tada nije branio. Kasiljas je sada na Instagramu postavio fotografiju iz sela za koju je dobio ogromne lajkove, ali i mnoštvo komentara. Među komentarima se istakao Pike. „Izgledaš kao da te je udario voz“, napisao je Pikeu Kasiljasu.

Komentar defanzivca Barse privukao je veliku pažnju i takođe prikupio hiljade „lajkova“. Borha Fernandez, bivši Ikerov saigrač, takođe je bio "duhovit" i otkrio je da legendarnom golmanu Real Madrida više nisu potrebni filteri za starenje.

Espreso


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.