ARMIJA PARTIZANOVIH VOJNIKA UZ SALETA! Grobari u transu, pogledajte ko je sve dao podršku LEGENDI crno-belih! FOTO
Saša Ilić, Foto: FK Partizan/Miroslav Todorović

sjajno!

ARMIJA PARTIZANOVIH VOJNIKA UZ SALETA! Grobari u transu, pogledajte ko je sve dao podršku LEGENDI crno-belih! FOTO

Legendarni fudbaler Partizana objavio poruke koje je dobio od nekadašnjih saigrača i prijatelja posle otkaza u Čukaričkom

Objavljeno: 14:03h

Bivši trener Čukaričkog Saša Ilić je na svom profilu na Instagramu podelio mnogobrojne fotografije podrške koju su mu pružili fudbaleri, ali i nekadašnji saigrači iz Partizana.

Od sadašnjih igrača Partizana to su uradili: Milan Lukač citatom "Sloboda govora nema cenu", Nikola Terzić koji je objavio fotografiju na kojoj je pored Saše Ilića u periodu kada je bio dete, a Ilićeve fotografije uz crno-bela srca ili emotikon krune delili su i Slobodan Urošević, Danilo Pantić, Lazar Marković, Nemanja Stevanović, Nemanja Miletić, Saša Zdjelar, Bojan Ostojić i Marko Jevtović.

Kada su u pitanju bivši igrači Partizana, izdvojili su se Andrija Delibašić citatom Meše Selimovića "Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem", Petar Grbić citatom "Sloboda je reći istinu", Miroslav Bogosavac je u podršci uz fotografiju na kojoj je Saša sa suprugom i decom poručio "Pravda je spora ali dostižna, a ova slika mnogo vredi, to je tvoja najveća snaga".

1 / 8 Foto: mr.sasailic/Instagram

Marko Janković je takođe imao jaku poruku "Meni je draža opasna sloboda nego mirno i sigurno ropstvo. I tebi je."

Vladimir Volkov je napravio montažu gde na Sašinoj slici grb Čukaričkog postaje grb Partizana.

Poruke podrške stigle su i od Uroša Đurđevića, Filipa Kljajića, Đorđa Jovanovića, Asmira Kajevića, Nenada Marinkovića, ali i od Partizanovih stranaca: Brazilca Leonarda, koji je poručio "Moj kapiten, volim te, najbolji si", a podršku su mu dali i Lamine Dijara i Ivan Bandalovski.

Saša Ilić
Saša Ilićfoto: Starsport©

Takođe, njegova supruga Tijana objavila je fotografiju Saše Ilića sa mladim fudbalerima Čukaričkog uz poruku - Samo ja znam koliko je zavoleo "svoju decu".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.