LACIO VOLJAN DA SASLUŠA PONUDE! Sergej na radaru najvećih klubova Starog kontinenta!
Sergej Milinković Savić, Foto: Profimedia

žele ga mnogi!

LACIO VOLJAN DA SASLUŠA PONUDE! Sergej na radaru najvećih klubova Starog kontinenta!

Prema poslednjim informacijama Mančester junajted spreman je da u svoje redove dovede srpskog fudbalera

Objavljeno: 07:30h

Dugo je Sergej Milinković Savić, kao jedan od najboljih igrača i vezista Serije A, na radaru najvećih klubova Starog kontinenta.

Pisalo se o astronomskim ponudama evropskog krema za srpskog reprezentativca, ali Lacio je godinama uspešno odolevao. Sergej tako navršava sedmu sezonu u dresu Nebeskoplavih, ali je prema poslednjim informacijama Mančester junajted spreman da ga spreči da na Olimpiku počne i osmu.

Kako prenosi Manchester Evening News, klub sa Old Traforda će narednog leta krenuti u ozbiljan napad na potpis reprezentativca Srbije. Nije tajna da traži pojačanja u veznom redu. Pol Pogba i Huan Mata su na izlaznim vratima i sva je prilika da će kao slobodni igrači promeniti sredinu.

1 / 5 Foto: Profimedia

Odavno je i Milinković Savić na radaru Junajteda, ali iz Mančestera na adresu Lacija nije stizala zvanična ponuda prethodnih godina. Takođe se navodi da Sergej ima želju da do kraja karijere napravi makar jedan veliki transfer, ali i da ga pomno prati i Pari Sen Žermen.

Ponuda Junajteda mogla bi da izazove reakciju i drugih velikana evropskog fudbala, a italijanski Mesađero tvrdi da Sergej Milinković Savić sanja o prelasku u redove madridskog Reala. Nema sumnje da nas čeka još jedno zanimljivo leto na transfer pijaci, u kojem bi srpski vezista mogao da bude u centru pažnje.

(Espreso/Mocart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.