MALO, MALO, PA VAR NE RADI! Oglasio se direktor Superlige i otkrio čija je KRIVICA!
Crvena zvezda - Partizan, Foto: Starsport©/Predrag Milosavljević

au!

MALO, MALO, PA VAR NE RADI! Oglasio se direktor Superlige i otkrio čija je KRIVICA!

Aleksandar Pivić otkrio da je VAR "zakazao" na više mečeva Superlige, ali da se prašina digla samo zbog mečeva Zvezde i Partizana

Objavljeno: 19:34h

Direktor Superlige Aleksandar Pivić se oglasio nakon kontroverzi na mečevima Crvene zvezde i Partizana!

Crno-beli su se žalili na suđenje u meču sa Čukaričkim 0:0, a Saša Ilić je posle neoprezne izjave dobio otkaz na Banovom Brdu.

Takođe, isplivala je i informacija da na utakmici Crvena zvezda - Radnički Kragujevac nije radio VAR.

Direktor Superlige, Aleksandar Pivić je u izjavi za "Telegraf" pojasnio čitavu situaciju.

FK Partizan
FK Partizanfoto: Starsport©

- Istina je, nije radila komunikacija na tom meču između sudija na terenu i u VAR sobi, to je nešto što se dešava, što, ne mogu da kažem da je normalna situacija, ali ipak se dešava, ipak je to tehnika, radi se na tome da se problemi otklone i nadam se da će se što manje dešavati u budućnosti.

Na kojim još utakmicama nije radio VAR ovog proleća.

- To se dešavalo i u prvom delu sezone, samo tada nije bilo tolike tenzije i pritiska. Od 180-190 utakmica, imali smo problem na 6 ili 7 utakmica, stvarno je zanemarljiv procenat, nego je problem što se desilo na utakmicama Zvezde i Partizana, pa se digla velika pompa i prašina.

- Nije to tehnička greška, to su aparati, to je u ingerenciji FSS-a, pa ne mogu da pričam o tome, a i ne znam kako ta tehnika funkcioniše. Ali, to je tehnika i mogući su kvarovi. Bilo je u prvom kolu proleća na utakmici Radnički Kragujevac - Proleter, bilo je na Partizan - TSC i na Zvezda - Radnički Kragujevac.

Fudbaleri Crvene zvezde
Fudbaleri Crvene zvezdefoto: Starsport©

Kada su u pitanju komentari Saše Ilića i Aleksandra Stanojevića, odluku o eventualnoj prijavi doneće nakon izveštaja Disciplinske komisije FSS, koja prati komentare vezane za suđenje.

- To funkcioniše tako da ja kao direktor takmičenja čekam izveštaj i prijave Disciplinske komisije FSS, oni prate sve te izjave vezane za komentarisanje suđenja, kada dobijem od njih prijavu, onda podnosim to Disciplinskoj komisiji FSS. Ne znam kakva kazna može da bude, nije ni na meni, ni na Sudijskoj komisiji, to je na Disciplinskoj komisiji FSS - rekao je Pivić za "Telegraf".

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.