NJENE SUZE JE VIDELA CELA SRBIJA! Prelepa Tijana je najveća podrška Saleta Ilića! (FOTO)
Tijana Ilić, Foto: Partizan.rs/miroslav Todorović

NI NJOJ NIJE LAKO!

NJENE SUZE JE VIDELA CELA SRBIJA! Prelepa Tijana je najveća podrška Saleta Ilića! (FOTO)

Saša Ilić više nije trener Čukaričkog, ali će mu poteškoće u trenerskoj karijeri mnogo lakše pasti u njenom zagrljaju

Objavljeno:

Legendarni Saša Ilić je ponovo išao srcem, zbog ljubavi prema Partizanu ostao je bez posla u Čukaričkom, ali očigledno drugačije nije moglo da bude...

Sporazumno je raskinuo saradnju sa timom sa Banovog Brda i to zbog ovih reči...

- Partizan je danas bio mnogo bolji od Čukaričkog, naročito u prvom poluvremenu, imali smo sreće da smo otišli na pauzu sa 0:0. U drugom smo imali malu reakciju, ali Partizan na kraju nezasluženo nije pobedio. Danas smo bili ispod svog nivoa, Partizan je diktirao utakmicu i zaslužio je da pobedi, mi smo bili ispod svakog nivoa. Ja retko kada komentarišem suđenje, ali činjenica je da je Bojan Kovačević napravio faul koji je trebalo da se sankcioniše crvenim kartonom - rekao je Saša Ilić na konferenciji za novinare posle meča sa Partizanom.

Sigurno je da su ovo jako teški trenuci za Ilića i njegovu porodicu, ali sigurno je da ogromnu podršku ima od svoje supruge.

Tijanu smo i ranije viđali kako bodri supruga na utakmicama, a ponekad su tatu na terenu sa njom gledali i njihova ćerka Nera i sin Nikša.

Ilić svoj privatni život retko iznosi pred oči javnosti, pa tako njegovu suprugu Tijanu Ilić sa kojom je u braku od 2006. godine retko kada možemo videti u javnosti, a upravo tada smo videli emocije njegove supruge...

Saša i Tijana Ilić
Saša i Tijana Ilićfoto: Partizan.rs/miroslav Todorović

Sigurno je da mu je velika podrška i na burnom početku trenerske karijere...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.