HOROR! Pogledajte gde će Srbija igrati protiv Brazila, ovo baš izgleda JEZIVO! (VIDEO)
Fudbaleri Srbije, Foto: EPA/Mario Cruz

iznenađujuće!

HOROR! Pogledajte gde će Srbija igrati protiv Brazila, ovo baš izgleda JEZIVO! (VIDEO)

Stadion "Lusail" će biti mesto gde će Srbija i Brazil odmeriti snage u grupnoj fazi SP u Kataru

Objavljeno: 07:48h

Fudbalska reprezentacija Srbije će svoj prvi meč na Svetskom prvenstvu u Kataru odigrati 24. novembra protiv selekcije Brazila.

"Orlovi" i "karioke" duel će odigrati na stadionu "Lusail", na kojem je predviđeno da se održi i veliko finale prvenstva sveta.

Ipak, najveći stadion u Kataru, sa kapacitetom od 80.000 mesta, nije naišao na toplu dobrodošlicu navijača širom sveta, a još uvek je u izgradnji.

- Izgleda kao vojna baza na kojoj je slučajno izgrađen fudbalski stadion - jedan je od komentara, dok drugi korisnik Tvitera ističe da bi se na ovom mestu mogao snimati dobar horor.

Inače, stadion je nazvan po "gradu budućnosti", koji će tek biti izgrađen i koji će biti po svemu unikatan. Sam Lusail biće 15 kilometara udaljen od centra Dohe, a planirano je da ima oko 200.000 stanovnika.

Zanimljivo je i da će stadion posle Mundijala promeniti izgled. Pod krovom nekadašnjeg stadiona biće škole, prodavnice, sportski tereni, klinike... Ostaće samo 20.000 sedišta, a ostatak će biti prosleđen širom sveta, različitim korisnicima.

Međutim, na promotivnom videu Svetskog prvenstva, stadion izgleda daleko drugačije...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.