HALAND U LIVERPULU? Evo šta je na tu temu rekao Jirgen Klop!
Erling Haland, Foto: EPA/Frederic Scheidemann

bomba

HALAND U LIVERPULU? Evo šta je na tu temu rekao Jirgen Klop!

Veruje se da bi ceo projekat dovođenja Halanda mogao da košta čak 360 miliona evra i jasno je zašto se na Enfildu ograđuju od svega

Objavljeno:

Erling Haland, fudbaler Borusije iz Dortmunda, na leto će biti meta broj jedan u prelaznom roku.

Doduše, samo onih najvećih i najbogatijih klubova, poput Mančester sitija ili Reala, mada ima i onih koji već sada ističu da nisu spremni da se trkaju za njegov potpis.

Jedan od njih je i menadžer Liverpula, Jirgen Klop, koji je u intervjuu za Bild otkrio da klub ne planira da angažuje Norvežanina.

- Nema šanse! Nećemo ići po njega. Brojke koje se spominju su ludačke, nećemo da imamo ništa sa tim. Da budem iskren, ne želim da imamo išta sa tim. Uopšte nije zabavno - kaže Klop.

Jirgen Klop
foto: EPA/Peter Powell

Veruje se da bi ceo projekat dovođenja Halanda mogao da košta čak 360 miliona evra i jasno je zašto se na Enfildu ograđuju od svega.

S druge strane, direktor Borusije Hans Joakim Vacke, daje nagoveštaj gde bi Haland mogao da se skrasi.

Mančester siti se nedeljama unazad pojavljuje kao najrealnija opcija.

- Erling Haland? Još nemamo vesti od samog igrača. Ipak, znamo da nećemo moći finansijski da se takmičimo ako dođe ponuda Mančester sitija. To se već dogodilo sa Robertom Levandovskim i Pjer-Emerikom Obamejangom, kada su otišli u Bajern i Arsenal - poručio je Vacke.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.