BIĆE PAKLENO TEŠKO! Srbija u "GRUPI SMRTI" na Evropskom prvenstvu!
Kadeti Srbije, Foto: FSS

veliki izazov!

BIĆE PAKLENO TEŠKO! Srbija u "GRUPI SMRTI" na Evropskom prvenstvu!

Kadeti Srbije učestvuju na Evropskom prvenstvu u fudbalu koje je na programu od 16. maja do 1. juna, a sada je poznato i sa kim će odmeriti snage

Objavljeno: 22:36h

Fudbalska kadetska reprezentacija Srbije, selekcija do 17 godina, igraće u C grupi Evropskog prvenstva u Izraelu, koje je na programu od 16. maja do 1. juna.

Rivali srpskih Orlića, inače pobednika kvalifikacione grupe 7, biće Španija (pobednik grupe 4), Turska (drugoplasirani u grupi 7) i Belgija (drugoplasirani u grupi 4). Dve prvoplasirane selekcije plasiraće se u četvrtfinale.

Na Šampionatu, koje se održava prvi put posle tri godine (zbog koronavirusa otkazani turniri u Estoniji 2020. i na Kipru 2021.), ponovo će učestvovati 16 reprezentacija, podeljenih u četiri grupe.

Radovan Krivokapić
Radovan Krivokapićfoto: FSS

U A grupi su domaćin Izrael, Nemačka, pobednik grupe 6 i Luksemburg. Ni B grupa nije kompletna, pošto su u njoj Francuska, Holandija (branilac titule), Bugarska i najbolji drugoplasirani, kojeg ćemo dobiti po završetku takmičenja u grupi 6. Učesnici D grupe su Danska, Portugal, Škotska i Švedska.

Termini grupne faze takmičenja su 16. i 17. maj (1. kolo), 19. i 20. maj (2. kolo), te 22. i 23. maj (treće kolo). Četvrtfinale se igra 25. i 26. maja, polufinale 29. maja, a finale 1. juna.

Gradovi domaćini su Netanja (finale), Rišon Lezion, Nes Zjona, Ramat Gat i Lod.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.