GROBARI LUDE, DELIJE SLAVE: Zvezda ukrala kolosalno pojačanje Partizanu ispred nosa! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Ovo će biti rat!

GROBARI LUDE, DELIJE SLAVE: Zvezda ukrala kolosalno pojačanje Partizanu ispred nosa! (VIDEO)

Neverovatnu vest prenele su Novosti!!!
Objavljeno: 22:15h

Lukman Haruna je bio pred vratima Partizana, pišu Novosti, ali će po svemu sudeći prag preći u Ljutice Bogdana! Crvena zvezda je ušla u pregovore sa vezistom Dinama iz Kijeva i finalizacija bi mogla da se očekuje već u utorak.

JADRANSKA KAZNENA EKSPEDICIJA: Zvezda održala čas košarke u Skoplju! (FOTO)

Generalni direktor crveno-belih Zvezdan Terzić je istakao nedavno da se traži jedan dobar strani ofanzivac u veznom redu, a Haruna se savršeno uklapa u profil traženog pojačanja jer je vezista koji igra "od 16 do 16", ima zavidnu tehniku, brzinu i snagu, ali i iskustvo.

JADRANSKA KAZNENA EKSPEDICIJA: Zvezda održala čas košarke u Skoplju! (FOTO)

Haruna je školovan u Monaku, igrao je dve sezone za "kneževe", a zatim je bio prodat Dinamu iz Kijeva za 2,5 miliona evra. Prve tri sezone je bio skoro standardan, da bi se zatim selio na pozajmice u Hoverlu, Anži i prošle sezone Astanu, za koju je do juna na 12 mečeva postigao jedan gol. Posledenjih šest meseci nije igrao u Dinamu, što mu svakako nije plus.

Haruna je bio kapiten selekcije Nigerije do 17 godina, koja se 2007. godine popela na krov sveta, igrao je na Mundijalu u Južnoj Africi, ali poslednje dve sezone tražio je svoju minutažu na čestim pozajmicama. U najboljim je godinama i na eventualni dolazak na Marakanu gleda kao na veliku šansu da se vrati u formu ali i u selekciju Nigerije za koju je odigrao osam mečeva i postigao jedan gol. Njegov mlađi brat Ganiju, poznatiji kao Feliks Haruna, uveravao je u jednom intervjuu da "super orlovima" treba igrač poput Lukmana.

GONZALOOOO, IGUAAAAAIN: Možda je deblji nego ikada, ali golčina koju je dao Romi će se pamtiti godinama! (VIDEO)

Nigerijac bi trebalo početkom nedelje da se pojavi u Beogradu na završnim pregovorima i ako dve strane postignu sporazum potpisao bi ugovor kao slobodan igrač, pišu Novosti!

(Espreso.co.rs/Novosti)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.