STRAŠNE VESTI IZ HOLANDIJE ZATEKLE JAVNOST: Van Gal otkrio da ima rak prostate, već više puta bio na zračenju!
Luj Van Gal, Foto: Printscreen Youtube

UŽAS

STRAŠNE VESTI IZ HOLANDIJE ZATEKLE JAVNOST: Van Gal otkrio da ima rak prostate, već više puta bio na zračenju!

Holandski trener je to podelio na jednoj nacionalnoj televiziji

Objavljeno:

Užasne vesti večeras stižu iz Holandije. Legendarni fudbaler i selektor Holandije, Luj Van Gal je u obraćanju na jednoj tamošnjoj televiziji objavio kako se bori sa kancerom prostate.

On je otkrio da je to dugo krio od svojih fudbalera, da je čak 25 puta išao na zračenje i da se nadao da će uz pomoć toga pobediti opaku bolest. Ali ona se neprekidno vraćala.

- Uvek sam preko noći morao da idem do bolnice, kako igrači ne bi saznali. Mislio sam da sam zdrav, ali nisam... Od raka prostate se ne umire u najvećem broju slučajeva, ali su druge bolesti koje se iz toga izrode opasne. Imao sam agresivnu formu, 25 puta sam išao na zračenje. Mnogo sam morao da radim na životu - rekao je Van Gal.

Ističe da je u bolnici imao sjajnu negu i da su mu doktori omogućili da se oseća što je komfornije moguće.

- Imao sam preferencijalni tretman u bolnici. Uvek su mi davali da uđem kroz zadnja vrata kada sam imao sastanak. Stvrno su me sjajno dočekali. Morate da kažete to svojim prijateljima i porodici - dodao je Van Gal.

Mančester junajted je u međuvremenu uputio poruku podrške bivšem treneru, poželevši mu da se što pre oporavi od kancera.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.