GLAVOBOLJA ZA REAL! Luka Jović PRESEKAO - ovo je kap koja je prelila čašu!
Luka Jović, Foto: Profimedia

doneo odluku!

GLAVOBOLJA ZA REAL! Luka Jović PRESEKAO - ovo je kap koja je prelila čašu!

Reprezentativac Srbije napušta Madrid na leto, već angažovao agente

Objavljeno: 19:31h

Izvesno je da će Luka Jović na leto napustiti Real Madrid, ali još uvek je u magli gde će reprezentativac Srbije nastaviti karijeru.

Proteklih dana ponovo su se aktivirale glasine oko interesovanja Milana za srpskog napadača, ali do sada nije stigla nijedna zvanična ponuda.

Isti sličaj je i sa Danijem Sebaljosom kojeg traži Betis, ali i Hesusom Valjehom i Marijanom Dijazom.

Plan kluba je da svi igrači promene sredinu ovog leta, zainteresovani klubovi bi voleli praktično da ih dobiju bez obeštećenja, ali to u glavnom gradu Španije neće dozvoliti.

Luka Jović
Luka Jovićfoto: Profimedia

Kako je nedavno posao madridski AS, Jović je već uposlio svoje agente, da mu pronađu novi angažman na leto.

Prekretnica je, navodi se u tekstu, bio ubedljiv poraz u El Klasiku kada je Anćeloti još jednom odlučio da izbegne Jovića i gradi drugačiji sistem u momentu kada Karim Benzema nije bio u opticaju.

To je bila kap koja je prelila čašu i nekadašnjeg bisera Crvene zvezde navela da razmišlja o definitivnoj budućnosti van kraljevskog kluba.

Jović i Anćeloti
Jović i Anćelotifoto: EPA, Profimedia

U svakom slučaju, jasno je da u Realu ne mogu da se nadaju nekim ozbiljnijim ciframa, a kada je u pitanju Jović, sasvim sigurno neće biti blizu svote od 63.000.000 evra koliko je Kraljevski klub platio Ajntrahtu u julu 2019. godine.

Jović na Santijago Bernabeuu zarađuje oko 5.000.000 evra neto, a ističe mu u julu 2025. godine. Novi klub bi ta primanja u svakom slučaju morao da izjednači.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.