KOMPLEKS MANJEG KLUBA: Tadića navijači Groningena pogodili ČAŠOM PIVA! "Zaradili ste novac na meni!" (FOTO)
Dušan Tadić se čudi reakciji navijača Groningena, Foto: Profimedia

ne razume čime je to zaslužio

KOMPLEKS MANJEG KLUBA: Tadića navijači Groningena pogodili ČAŠOM PIVA! "Zaradili ste novac na meni!" (FOTO)

Ajaks malo "prodisao" na vrhu jer je PSV odigrao 3:3 u Enshedeu protiv Tventea i sada ima četiri boda manje od Amsterdamersa

Objavljeno:

Dušan Tadić je ove subote predvodio Ajaks do nove bitne pobede u borbi za odbranu titule prvaka holandske Eredivizije.

"Kopljanici" su gubili u Groningenu do nadoknade prvog poluvremena, kada je kapiten repreznetacije Srbije i amsterdamskog kluba prvo asistirao Klasenu za izjednačenje, a onda sam iz penala doneo preokret.

Dušan Tadić
foto: EPA/Olaf Kraak

U nadoknadi drugog poluvremena Berghajs je overio tri boda i tako je Ajaks malo "prodisao" na vrhu jer je PSV odigrao 3:3 u Enshedeu protiv Tventea (gubio 0:3, izbukao bod u 93. minutu) i sada ima četiri boda manje od Amsterdamersa.

Ali, Tadić je bio ljut nakon meča. Kako i ne bi. Navijači Groningena, njegovog prvog kluba u Holandiji, stalno su mu zviždali kad je imao loptu, a tokom proslave prvog gola su ga čak pogodili čašom piva!

- Uvek ću govoriti da je Ajaks moj klub iz snova. Ali, Groningen i Tvente, moji nekadašnji klubovi, takođe će zauvek biti u mom srcu. Nikada ne slavim golove koje dam Groningenu, nisam to radio ni kada sam igrao za Tvente, a ni sada za Ajaks. Ali, nisam zaslužio ovakav tretman. Bar mislim da nisam zaslužio. Gronigen je zaradio na meni, usrećio sam ljude, bili su ponosni što sam igrao tamo i što smo tada ostvarili najbolje rezultate u klupskoj istoriji. Tako da... veoma sam razočaran. Ovo je veoma ružno s njihove strane. Ali, u redu, svako ima pravo na sopstvene izbore - rekao je razočarani Dušan Tadić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.