JAKA PORUKA BORJANOVOG SELEKTORA: "Ostavite HRVATSKE dresove i bodrite svoju reprezentaciju!"
Džon Herdmen, selektor Kanade, Foto: Profimedia

dosta je bilo

JAKA PORUKA BORJANOVOG SELEKTORA: "Ostavite HRVATSKE dresove i bodrite svoju reprezentaciju!"

Veliki broj navijača Kanade čine imigranti iz Evrope koji su do sada na SP navijali za zemlje svog porekla. 'Klasični' Kanađani nisu mnogo zaintersovani za fudbal

Objavljeno:

Dok dosta ljudi u Srbiji nije zadovoljno žrebom za Svetsko prvenstvo, nje mnogo bolje raspoloženje ni u komšiluku.

Reprezentacija Hrvatske je u grupi sa Belgijom, Kanadom i Marokom. Kanada se kvalifikovala na Mundijal prvi put posle 36 godina, pa je i njihov selektor Džon Herdmen oduševljen time.

Sada bi mogli da budu "tvrd orah" mnogim ekipama, jer imaju veoma talentovan tim predvođen Alfonsom Dejvisom, Džonatanom Dejvidom i Kajlom Larinom.

Atiba Hačinson, Fudbalska reprezentacija Kanade, Kajl Larin
foto: EPA/Rodrigo Sura

Naravno, na golu se nalazi Milan Borjan, a veliki broj navijača Kanade čine imigranti iz Evrope koji su do sada na SP navijali za zemlje svog porekla. Klasični Kanađani nisu mnogo zaintersovani za fudbal.

Herdmen ističe da je vreme da navijači ostave hrvatske i italijanske dresove i da konačno navijaju za svoj tim.

- Došlo je vreme da Kanađani odlože svoje italijanske i hrvatske dresove u ormare i navuku naš crveni dres i da bodre svoju reprezentaciju - rekao je Herdmen, čiji pomoćnik je već učio u Hrvatskoj, a takođe je i on imao posetu ovoj zemlji.

Ovaj ga odmah poslušao: Navijač Kanade
Ovaj ga odmah poslušao: Navijač Kanadefoto: Profimedia

- Moj saradnik Džejson de Vos boravio je u Hrvatskoj nakon što su igrali finale 2018. godine i pratio je kako rade s igračima. Lično sam bio u Hrvatskoj i na duže, jer je moj sin trenirao u jednom od njihovih klubova. Slušao sam ih i gledao što rade i jako puno sam naučio - istakao je Džon Herdmen.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.