NA KRAJU PUKLA PETARDA U NIŠU! Katai het-trikom vratio Zvezdu na vrh tabele! (VIDEO/FOTO)
Slavlje fudbalera Crvene zvezde, Foto: Starsport©

SUPERLIGA, 29. KOLO!

NA KRAJU PUKLA PETARDA U NIŠU! Katai het-trikom vratio Zvezdu na vrh tabele! (VIDEO/FOTO)

Kompletan tok meča mogli ste pratiti na našem portalu

Objavljeno: 18:43h

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Radnički u Nišu 5:1 (1:1) u utakmici 29. kola Superlige Srbije.

Aleksandar Katai je glavom ostvario het-trik, dva gola postigao nakon sjajnih centaršuta Milana Rodića, dok je El Fardu Ben pogodio upravo nakon asistencije Kataija. Sve to je začinio je Nenad Krstičić koji je nakon samo tri minuta provedena na terenu kompletirao petardu.

1 / 5 Foto: Starsport©

Strelac jedinog gola za Radnički bio je Mitrović, a Zvezdi je posao olakšap Milan Savić koji je u finišu prvog poluvremena dobio drugi žuti karton i tako ostavio kolege na cedilu.

Crvena zvezda je posle ove pobede uspela da se vrati na čelo tabele Superlige Srbije, pošto ima bolji gol količnik od Partizana.

90' KRAJ UTAKMICE!!!!!!!!!!! Crvena zvezda savladala je Radnički u Nišu ubedljivim rezultaom 5:1.

86' GOOOOOOLLLLL!!!!!!!! Sjajna akcija Crvene zvezde, Krstičić je postigao gol posle sjajne asistencije Pavkova.

83' Trostruka izmena u ekipu Crvene zvezde. Iz igre su izašli Katai, Rodić i Sanogo, a na terenu su Krstičić, Motika i Gobeljić.

81' Borjan nije dobro ispucao loptu, a veliku šansu propustio je Ćirković koji je šutirao pored gola.

75' GOOOOLLLLL!!!!!!!!! Ben se upisao u listu strelaca. Posle tri postignuta gola Katai je ovoga puta bio u ulozi asistenta.

73' Kanga je pokušao iz daljine, lopta je završila pored gola.

70' Borjanu se ukazuje pomoć na terenu. Izgleda da je u pitanju povreda zadnje lože. Sve je u redu sa golmanom Crvene zvezde koji nastavlja meč.

62' GOOOOOLLLLL!!!!!!!! Katai je postigao het-trik. Gol ovoga puta ide na dušu golmana Dujmovića koji je imao loptu na rukama, ali je dozvolio da mu uđe u mrežu.

54' Prva šansa za Radničku u drugom poluvremenu. Mićibući je šutirao, Borjan sjajno odbranio.

49' Velika šansa za Crvenu zvezdu. Kanga je bio u kontri, ali je zakasnio da proigra Bena koji je bio u nedozvoljenoj poziciji.

47' GOOOOOOOLLLL!!!!!!! Loše je reagovala odbrana Nišlija što je iskoristio Katai i ponovo doneo Zvezdi prednost.

46' Nastavljena je utakmica u Nišu.

DRUGO POLUVREME:

45' Kraj prvog poluvremena.

42' Savić je napravio faul nad Kataijem posle čega je dobio drugi žuti, odnosno crveni karton. Radnički ostaje sa igračem manje do kraja utakmice.

39' Radnički je nekako preživeo napad Crvene zvezde. Ivanić je posle velike gužve prilikom kornera sa pet metara pogodio prečku.

33' GOOOOOOOLLL!!!!!! Radnički je posle sjajne akcije stigao do izjednačenja. Pobegao je Stefan Mitrović Gajiću, našao se sam ispred Borjana koji nije mogao da zaustavi odličan udarac igrača Radničkog.

25' GOOOOOOOLLL!!!!! Crvena zvezda krunisala je bolju igru i povela golom Aleksandra Kataija. Fantastično je Rodić centrirao sa levog boka, a Katai bio najviši na petercu i glavom savladao nemoćnog Dujmovića.

22' Najbolja prilika na utakmici do sada, propustio je Aleksandar Katai.

12' Prvi udarac na utakmici. Uputio ga je Katai iz slobodnog udarca.

1' Počela je utakmica u Nišu.

PRVO POLUVREME:

Fudbaleri Crvene zvezde gostuju niškom Radničkom na “Čairu" u okviru 29. kola Superlige Srbije.

Izabranici Dejana Stankovića će pokušati da nakon odličnih igara u domaćem šampionatu i reprezentativne pauze nastave pobednički niz i ostvare novi trijumf u prvenstvu.

SASTAVI TIMOVA:

RADNIČKI NIŠ (4-2-3-1): Dujmović - Aksentijević, Vujadinović, Savić, Jamkam - Pavlov, Kovačević - Mićibući, Mesarović, Mlađović - Mitrović

CRVENA ZVEZDA (4-4-2): Borjan - Gajić, Eraković, Dragović, Rodić - Katai, Kanga, Sango, Ivanić - Ohi, Pavkov

Crvena zvezda je protiv Radničkog do sada odigrala 117 utakmica. Crveno-beli trijumfovali su 79 puta, 22 utakmice su završene nerešenim rezultatom, dok je 17 puta Radnički izlazio kao pobednik.

Poslednji duel između Crvene zvezde i Radničkog u prvenstvu odigran je 24. oktobra prošle godine, kada je tim Dejana Stankovića slavio sa 1:0 golom El Fardu Bena. Nakon toga igrali su u osmini finala Kupa Srbije, gde je Zvezda bila bolja posle izvođenja jedanaesteraca na Marakani sa 3:2.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.