DULE SAVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Samo da ne igramo sa mini-Šiptarima, a Hrvati...
Dušan Savić, Foto: Dado Đilas

pravo u metu!

DULE SAVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU! Samo da ne igramo sa mini-Šiptarima, a Hrvati...

Proslavljeni fudbaler na zanimljiv način prokomentarisao žreb za Svetsko prvenstvo

Objavljeno:

Ceo svet čeka žreb za Mundijal 2022, a dok se licitira o potencijalnim protivnicima Srbije, ima dosta onih pod imenom "nepoželjnih".

Proslavljeni srpski fudbaler Dušan Dule Savić smatra da je najvažnije da svi igrači budu zdravi i da u Katar odemo u najjačem sastavu.

Iz prvog šešira priželjkuje Brazilce.

- Igrali smo na svetski prvenstvima protiv njih, pa bih voleo Brazil. Mi smo važili za evropske Brazilce, pa neka sada igraju evropski i pravi Brazilci zbog lepote fudbala i zbog uživanja - kaže Savić za Informer.

Fudbaleri Srbije
Fudbaleri Srbijefoto: Starsport©

Na pitanje da li voleo da ponovo odmerimo snage i sa reprezentacijom Švajcarske, da im se revanširamo za bolan poraz na Mundijalu u Rusiji, Savić je dao izuzetno zanimljiv odgovor.

- Sa mini šiptarskom reprezentacijom ne bih voleo da igramo. Gadni su mi, ne mogu da ih gledam. Znam da možemo i sa Hrvatima, ali bih voleo sa njima što kasnije, recimo u polufinalu - kaže proslavljeni as.

Savić ističe da ne smemo da potcenimo timove iz četvrtog šešira.

Dule Savić
Dule Savićfoto: Beta/Branislav Božić

- To su sve jake reprezentacije. Nijedna grupa neće biti laka. Nema težek i lakšeg protivnika, da kažemo to ćemo mi lagano i sigurno. Pobeda mora da se ostvari na terenu, a ne u priči ili na papiru. Mnogo je jakih ekipa, nema slabih. Na nama je da budemo u formi. Onda možemo da se borimo na pravi način.

Legenda srpskog fudbala smatra da imamo odličan tim, da smo bili maestralni u kvalifikacijama i da samo treba da nastavimo u tom stilu.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.