IZGUBIO SAM SVE PRIJATELJE... Potresno svedočenje Zlatana Ibrahimovića!
Zlatan Ibrahimović, Foto: EPA/Mateo Bazzi

emotivni ibra!

IZGUBIO SAM SVE PRIJATELJE... Potresno svedočenje Zlatana Ibrahimovića!

Proslavljeni napadač jedan deo autobiografije posvetio razočarenju u prijateljstvo

Objavljeno: 08:01h

Slavni Šveđanin Zlatan Ibrahimović je u svojoj novoj autobiografiji "Adrenalina" otkrio je manje poznate detalje iz svog života.

Iskusni napadač je često pričao o svojoj prošlosti, koja nimalo nije bila laka.

Između ostalog, zanimljiv je deo koji se odnosi na njegovo shvatanje prijateljstva i zašto je prestao da se družu sa drugovima iz detinjstva.

Ibra je objasnio da su njegovi drugovi postajali sve zavidniji kako je postao poznat, pa je odlučio da mu nisu potrebni.

- Izbrisao sam iz života sve svoje prijatelje iz detinjstva, jer što sam imao više uspeha, to je njihova zavist bila veća. Nisam to mogao da razumem. Što sam postajao slavniji, češće sam ih čuo da govore loše o meni. Ovi bivši prijatelji mi donose samo negativnu energiju, ne trebaju mi ​​više. Očekuju samo da im finansijski pomognem. Verujem nekim ljudima, ali nemam baš najboljeg prijatelja. Budući da sam bio toliko razočaran i izgubio svoje prijatelje od tada, tražio sam solidarnost sa svojom porodicom i i vodio sam vrlo povučen, miran život - navodi se u jednom delu knjige.

Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimovićfoto: Profimedia

Zlatan je objasnio da se njegov pravi, najbolji prijatelj od svih prijatelja, zove Red.

- On je pas, engleski buldog. Kad mi treba pažnja, mogu da računam na njega. Bila je to ljubav na prvi pogled. Video sam ga i bio je upravo onakav kakav sam sanjao da moj pas bude: snažan, moćan, velike glave - rekao je Ibrahimović.

Švedski napadač je ove sezone imao mnogo problema s povredama i odigrao je svega 22 utakmice u svim takmičenjima u kojima je postigao osam golova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.