DULE SAVIĆ PODRŽAO RUSE?! Majica sa slovom Z - Odvratni, truli zapad će doživeti PORAZ! (FOTO)
Dule Savić, Foto: Prentscren

rat u ukrajini

DULE SAVIĆ PODRŽAO RUSE?! Majica sa slovom Z - Odvratni, truli zapad će doživeti PORAZ! (FOTO)

Legenda srpskog fudbala i Crvene zvezde, Dule Savić, pojavio se u majici sa slovom Z, kojom je pružio podršku Rusiji.

Objavljeno: 17:10h

- Ko zna šta će sve ispasti, ali znam da će Rusija na kraju sigurno pobediti i da će ovaj odvratni, truli zapad doživeti poraz.

Nažalost, mnogo nevinih ljudi je stradalo i život izgubilo, ali mislim da će se svet posle svega otrezniti i opametiti. U svemu ovome, iskazala se ogromna mržnja prema sportistima iz Rusije i to je užasno.

Neki kažu da je Z za "Za pobedu", drugi kažu da označava "Zapad".

Simbol "Z" je prvobitno primećen na ruskim tenkovima i drugim vojnim vozilima koja ulaze u Ukrajinu, ali su ga neki brzo prihvatili i kao pokazivanje podrške ruskoj invaziji na Ukrajinu, piše Skaj njuz.

Oni će platiti veliku cenu, možete da zamislite klubove u Rusiji koji moraju da žive, a ne mogu da izađu iz zemlje. Pod kakvim su tek pritiskom brojni sportisti koji dolaze iz zapadnih i drugih zemalja, kao u fudbalu i košarci i koje primoravaju da napuste Rusiju.

Sad oni treba da se solidarišu i napuste klubove gde dobro zarađuju, bave se sportom koji vole. Ima i njih koji su oženjeni Ruskinjama, kao Francuz Le Talek koji je bio kod nas u Zvezdi - zaključio je Dušan Savić.

Espreso/Kurir sport


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.