OGLASILA SE SUPRUGA PREDRAGA RAJKOVIĆA NAKON PLJAČKE!
Ana i Predrag, Foto: Printscreen/instagram/anarajkovic

hAOS NEVIĐENI

OGLASILA SE SUPRUGA PREDRAGA RAJKOVIĆA NAKON PLJAČKE!

Predrag se nakon utakmice sa Danskom, u kojoj je čuvao gol srspke reprezentacije, vratio u Francusku, dok je njegova supruga Ana ostala u Beogradu sa decom

Objavljeno: 23:17h

Porodični dom Predraga Rajkovića u Remsu opljačkan je tokom odsustva njega i njegove žene iz Francuske usled reprezentativnih obaveza koje je golman imao.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kako saznaje Telegraf, lopovi su iz kuće Rajkovića odneli apsolutno sve, od nakita, preko garderobe, nameštaja i kućnih uređaja, i tako pričinili ogromnu materijalnu štetu.

Ovo nije prvi put da je opljačkana Rajkovićeva kuća u Francuskoj, pošto se slična situacija već desila 2020. godine, a on je nakon toga podigao bezbednost kuće na viši nivo. Ipak, to nije pomoglo, jer, kako sumnja francuska policija, u Rajkovićev dom su upali profesionalni lopovi, koji su srpskog golmana pratili mesecima.

Predrag se nakon utakmice sa Danskom, u kojoj je čuvao gol srspke reprezentacije, vratio u Francusku, dok je njegova supruga Ana ostala u Beogradu sa decom.

- Pod velikim smo stresom i šokirani smo. Molimo vas za razumevanje, ne želimo za sada da se oglašavamo ovim povodom dok policija ne obavi svoj deo posla - rekla je kratko za Telegraf Ana Rajković, supruga golmana.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.