FUDBALER BARSE JE PRIMER SVIM MLADIM IGRAČIMA: Igrač kluba iz Katalonije otkrio šta je prvo kupio od svojih para!
Fudbaleri Barsleone, Foto: Epa/ CIRO FUSCO

interesantno

FUDBALER BARSE JE PRIMER SVIM MLADIM IGRAČIMA: Igrač kluba iz Katalonije otkrio šta je prvo kupio od svojih para!

Pedri je naglo postao popularan, međutim to ga uopšte nije promenilo

Objavljeno:

U modernom fudbalu talentovani fudbaleri zbog svog kvaliteta potpisuju unosne ugovore, naglo postanu bogati i na taj način promijene stil života.

Međutim, ima i onih koji koliko god bili dobri i imali status zvezde ostaju skromni i ponizni te ne trče za materijalnim stvarima.

Poslednjih godina verovatno niti jedan fudbaler nije impresionirao fudbalski svet kao što je to slučaj sa 19-godišnjim Pedrijem Gonzalesom.

Već sada je jedan od glavnih igrača reprezentacije Španije, Barselona sa njim i bez njega nije isti tim, a prošlog leta i sjajnog Eura Hasan Salihamidžić je bio spreman na sve da ga dovede u Bajern.

FK Barselona
foto: Profimedia

Nedavno je protiv Galatasaraja postigao maestralan gol koji nikog nije ostavio ravnodušnim. Igrač kojem savršeno odgovara epitet - suvo zlato.

U sezoni 2020/21 računajući klupske i reprezentativne utakmice odigrao je čak 73 utakmica što je možda najbolje merilo koliko mu treneri veruju iako je još uvijek tinejdžer.

Pedri je naglo postao popularan, međutim to ga uopšte nije promenilo. Pre nekoliko meseci je produžio ugovor s Barselonom prema kojem sedmično zarađuje 38.000 evra.

U razgovoru za španske medije je kazao da je se o njegovom novcu brinu roditelji jer pripada i njima.

- Moji roditelji vode računa o novcu jer je i njihov. Prva stvar koju sam kupio bila je PlayStation 5 kada je izašao. Sada hoću da kupim novu kuću roditeljima i obnovim staru - kazao je Pedri.

Pedri je u Barselonu stigao iz Las Palmasa. Katalonci su za njega pre tri godine izdvojili 18 miliona evra. Interesantno da je kao dečak bio u Real Madridu, gde su mu rekli da nije dovoljno dobar.

- Bio sam tamo i nekoliko prvih dana nisam mogao da treniram jer su tereni bili prekriveni snegom. Trenirao sma tri dana. Odveli su me sa treniram s B timom i na kraju su mi rekli da nisam dovoljno dobar -

- Sada sam gde želim biti. Niko one voli biti odbijen, ali to samo treba da bude motiv da se radi naporno jer će doći neko drugi. Znam ko me odbio i kad ih vidim reći ću im da uživam u Barseloni - završio je Pedri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.