PALE SE ALARMI U FEJENORDU: Holanđani u sve većim PROBLEMIMA, čak su morali da pozovu LEGENDU kluba u POMOĆ!
Fudbaleri Fejenorda, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

može li ovo partizan da iskoristi

PALE SE ALARMI U FEJENORDU: Holanđani u sve većim PROBLEMIMA, čak su morali da pozovu LEGENDU kluba u POMOĆ!

Povoljna okolnost za Fajenord je u saznanju da u kombinaciji za revanš sa Partizanom najkreativniji fudbaler ove ekipe Gus Til i zimski novajlija iz švedskog Hakena Patrik Valemark, nisu igrali u Humskoj zbog suspenzije

Objavljeno: 16:32h

Došao je Partizan u Holandiju oslabljen, po mnogima i prežaljen. Em je prvu utakmicu izgubio sa 2:5, em mu nedostaju suspendovani Igor Vujačić (kartoni), povređeni Bibars Natho, virusom korona zaraženi Marko Milovanović, odranije su u ambulanti levi bek Ivan Obradović i vezisti Ljubomir Fejsa i Danilo Pantić, a muka je zadesila i Fajenord.

Kovid je snažno udario po jednom od četiri holandska predstavnika u osmini finala Lige konferencije. Na informaciju da je šef stručnog štaba pozitivan na koronu nadovezalo se saznanje da su iz istog razloga sprečeni da sede na klupi njegov saradnik Marino Pušić. Uprava kluba je reagovala tako što je još jednog pomoćnika Džona de Volfa promovisala u prvog trenera za ovu utakmicu, a njemu će pomagati Sipke Hulshof i Robin van Persi. Hulshof je letos postao trener Fajenordovog mladog tima, dok je legendarnom Van Persiju dodeljena dvostruka uloga, bivši član Mančester junajteda, Arsenala i Fenerbahčea je zadužen za selekciju do 16 godina, kao i rad sa napadačima prvog tima.

Robin van Persi
foto: AP

Na De Kajpu će sedeti uz Hulshofa i De Volfa.

- Poslali bismo navijačima pogrešan signal ako bismo rekli da smo već prošli. Naravno da smo u Srbiji ostvarili povoljan rezultat, ali još nismo u četvrtfinalu. Zato, nema opuštanja - upozorio je Džon de Volf.

Razumljivo, ako se zna da su osim trener Slota i njegovog asistenta van stroja i desni bek Markus Pedersen, štoper Gernot Trauner, kao i golman Džastin Bajlou. Kako je čuvar mreže izgubljen do kraja sezone u Roterdamu su već počeli da rade na angažovanju njegove zamene. Protiv Partizana će braniti Ofir Marsijano (bio među stativama i na susretu Eredivizije protiv Zvolea), već se razmatra dovođenje još jednog golmana. Izbor je navodno Andrij Pjatov, 37-godišnji član Šahtjora, s obzirom da je igračima pod ugovorom sa ukrajinskim klubovima dozvoljeno da ih raskinu usled ratnih sukoba. Fajenord će pokušati, mada zasad nema indicija hoće li reprezentativac Ukrajine (101 meč) posle deset titula i osam kupova prvi put u karijeri napustiti otadžbinu.

Povoljna okolnost za Fajenord je u saznanju da u kombinaciji za revanš sa Partizanom najkreativniji fudbaler ove ekipe Gus Til i zimski novajlija iz švedskog Hakena Patrik Valemark, nisu igrali u Humskoj zbog suspenzije.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.